Bang! Bang!

Nu stiu de ce, atunci cand ascult aceasta melodie ma duce gandul in urma cu douazeci de ani si revad scenele cu oameni fugind, scandand... Probabil ca pe cativa i-am revazut ultima oara cateva zile mai tarziu, atunci, in curtea morgii asezati ordonat pe betonul din curte.
Pe fata lor se putea citi libertatea pentru care si-au dat viata. Pe fetele rudelor se citea furie fata de criminalii care le-au ucis copiii, fratii, surorile, parintii, prietenii...



2 comentarii:

Unknown spunea...

Gigele si eu am scris despre aspectul asta al luptei pentru libertate si am folosit ca suport noua melodie a lui Guess Who. Nu stiu daca poporul roman de astazi merita efortul supraomenesc facut de cei de atunci pentru libertate ... pentru noi democratia inseamna haos total din pacate.

Ciprian D. spunea...

Pentru cea mai mare parte dintre romani nu a insemnat si nu inseamna nimic. Pentru ei singurele lucruri cu adevarat importante sunt cele palpabile, ieftine, degradante, etc.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur