Gratiile sunt prea subtiri!

Din ciclul ham-ham dar pietrele raman, ori: cine se piaptana?

Incepe sa imi fie lehamite de campaniile acestea in care se incearca din rasputeri a se gasi adaposturi cainilor maidanezi. Nu conteaza ca niste actiuni asemanatoare ar putea aduce in discutie construirea de locuinte pentru tineri. Nu conteaza ca intretinerea unui maidanez timp de o luna costa intre 400 si 700 lei, in timp ce salariul minim pe economie este 540 lei. Basca, alocatia unui copil este 40 lei, dar deh...nu copiii, ci cainii sunt prietenii omului.
Ce mai conteaza? Nu conteaza nici macar faptul ca umbland in haita, aceiasi maidanezi, ataca copiii sau mai nou animalele gradinilor zoo. Nu conteaza ca militam pentru a ne eutanasia semenii. Conteaza mai mult ca suntem impotriva eutanasierii maidanezilor.
Cert este ca se focalizeaza energii in mod complet eronat, sau ne este indreptata atentia spre actiuni grozav de marunte. La fel de cert este ca acestea au rolul de a disimula incapacitatile de a schimba ceva cu adevarat important sub protectia resemnarii, ori de a promova imagini din ingrata sfera a anonimatului.
Asadar, conteaza ce nu conteaza, dar nu conteaza ce conteaza.
Oricum as privi...tot lehamite imi este!

7 comentarii:

Anonim spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de administratorul blogului.
Anonim spunea...

Vrem carnati!

Anonim spunea...

Iti doresc ca dupa frumoasa ta viata in care ai de mancare zi de zi si nu duci lipsa de nimic, sa te renasti catel maidanez.

Anonim spunea...

vezi ca nu te-ai exprimat prea bine si itsi ridici lumea in cap ca pari cam prost in post. zi si tu ca ai luat asta de pe net de la antena 3 ca asha pari cam ironic de partea nimanui. bah si motto-ul ala al tau in viata e penal :)) cand creshti mare nu mai cunoshti pe nimeni. eu cred ca nimeni nu vrea sa te cunoasca pe tine :))

Anonim spunea...

Sunt sigur ca lucrez pe minim pe economie si schimbi chiloti de pe o parte pe alta. POATE DACA TI-AI PUNE CAPUL LA CONTRIBUTIE, AI INTELEGE CE INSEAMNA SA IUBESTI UN PATRUPED, ANIMALE SUNT DESTULE CA TINE. Tu te-ai gandit putin ce fel de comparatie faci?
Prea multi ca tine, din pacate...

Anonim spunea...

lasa bai comentariile astea de 2 bani ...nu lua cu copy daca nu esti in stare sa modifici paste-ul...se vede ca esti unul care i-ar da un picior unui caine care nu ti-ar face nimic ca ,,sufera,, de mai multe calitati ca tine, boule!!IUBIM ANIMALELE SI NICI SALIVA NU AM IROSI-I-O PE UNUL CA TINE. HAI PA!!lasa-neeeeeee

Ciprian D. spunea...

SUGI ! spunea...
auzi desteptule ce dracu le da de mancare la cainii aia ? aur ? am catel si e mare si mananca bine si ii cumpar mancare buna cu pernite gumate moi si alte porcarii si ies undeva la 80 de lei/luna. esti un aberat cu ideile tale. sper ca o sa cresti mare mai repede, o sa imbatranesti si o sa mori. gigelism, comunism, pupincurism, sugixxxxsm. eshti patetic

Am spus doar ca nu tolerez trivialitatile, motiv pentru care te-ai lins pe bot...de comentariu!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur