Curs gratuit de sinucidere!

Majoritatea romanilor traiesc vremuri grele. Multi constientizeaza acest aspect asa cum foarte multi au impresia ca sunt loviti de soarta doar. Multi sunt siguri ca ne va fi dat sa traim vremuri mult mai dificile asa cum foarte multi pe masura ce conditiile de viata se vor deteriora pana la limita suportabilului vor avea impresia ca in viata nu exista noroc si ca sansele lor sunt nule.
De asemenea exista si oameni, romani in speta, pentru care speranta este liantul intre fiinta si nefiinta. Multi, putini, nu conteaza atat timp cat putem face ceva pentru tara asta, pentru binele ei si pentru faptul de a avea un viitor.

In aceste vremuri de restriste trebuie sa fim solidari si sa ducem mai departe, la bun sfarsit, initiativele salvatoare propuse de mai marii tarii. Tomuri de filosofie se reduc acum la sintagma plina de intelepciune: „Nu te intreba ce face tara pentru tine, dar intreba-te ce poti face tu pentru ea!”.

In cele ce urmeaza, pe parcursul intregii saptamani, voi prezenta cateva metode, de suicid, extrem de eficiente . Acestea fiind spuse nu imi mai ramane sa spun decat atat: SPOR!


Metoda nr. 1 - eficienta 100%, efect garantat.

7 comentarii:

Andrei spunea...

Trebuie neaparat sa fi iepuras? :D

Monica spunea...

Mi se pare cam dificila metoda asta:D, nu crezi?

Ciprian D. spunea...

Iepurasul e un simbol al romanilor: pensionari, tradati de lideri politici, datornici la banca (a se intelege banci), etc...

Ciprian D. spunea...

Dificil??? Ha....pentru cine vrea cu adevarat e piece of cake!

Ryana spunea...

Cu cine sa fim solidari, cu guvernantii nostri privilegiati sau cu saracii romani jefuiti de ei ?
Unii se debranseaza de la caldura, altii ...de la viata.
Tot ce nu te omoara te face mai puternic.

aventoro spunea...

nu prea tine, se presupune ca esti in concediu si nu vrei sa pierzi distractia :))

Ciprian D. spunea...

De-as avea acum concediu....m-as insura :D Dar vine ea vacanta! :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur