Eu nu sunt Traian Basescu!

Inainte sa ni se intample patania cu gogoasa buclucasa, vazand un tip care facea caricaturi si portrete pe genunchi cum dadeai sa intri pe corsoul brasovean, mi-a venit stralucita idee sa cheltui 15 lei. Acum daca i-am cheltuit bine sau mai bine ii dadeam pe trei beri...e discutabil. Cert e ca schita artistului care-l intruchipeaza pe subsemnatul sade la loc de cinste deasupra patului in sufragerie caci anul asta e in voga narcisismul mai abitir ca pana acum.

Este inevitabil sa nu admir opera artistului cel putin cateva minute pe zi si de fiecare data imi revin in minte aceleasi cuvinte ale trecatorilor care se holbau ba la mine, ba la schita ce prindea contur si spuneau: "Extraordinar! ce bine seamana cu Basescu."

La primele impresii am inghitit in sec insa auzindu-le din ce in ce mai des simteam cum imi creste tensiunea si-mi vine greata. Cu Basescu monser? Cu alt monstru nu ma puteau compara? Pe mine, cel cu personalitate distincta si complexa?


Oh...viata! de ce esti atat de cruda cu mine!!!

5 comentarii:

Athe spunea...

N-ai înţeles bine. Caricatura seamănă cu Băsescu, nu tu :D , ceea ce înseamnă că desenatorul e de vină.

Mirela spunea...

Fiecare artist are o viziune a lui. Asta nu cred ca are viziuni, ci vedenii sau aratari sau cine stie ce naiba viseaza noaptea :)) Oricum, pe baselu l-am vazut doar band, nu si fumand :P

Geocer spunea...

Mda, adevarul e ca semeni. Si stii bine : "Cine se-aseamana se-aduna!" Maine poimaine te aduna si pe tine !

liviu spunea...

colegu , sa stii ca semeni cu domnul presedinte.Foarte tare Frate.

Unknown spunea...

Imi cer scuze ca postez aici un comentariu care nu are legatura cu postul tau, dar n-am stiut unde sa scriu.
Mi se pare de-a dreptul amuzant sondajul creat de tine.
O idee unica. Te felicit pentru asta !

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur