Madalina Manole - cauza sinuciderii!

Pentru cititorii fideli ai acestui blog nu exista nicio urma de indoiala in ceea ce priveste motivul care a stat la baza suicidului celebrei Madalina Manole.
Pentru ceilalti, bine ati venit pe Citadela Sibiana din curiozitate sa aflati ce a determinat-o pe cantareata sa isi toarne pe gat otrava in virtutea faptului ca din punctul tuturor de vedere era implinita: avea de toate!
Ei bine, Madalina Manole s-a sinucis datorita cursului gratuit de sinucidere in care saptamana trecuta am incercat prin succint sa ii inspir pe cei a caror viata atarna de un fir de ata.

Paradoxal, nu-i asa, unde-am dat si unde a crapat. Nu stiu, probabil ar trebui sa fiu mandru?
In alta ordine de idei, daca ati auzit de alte sinucideri ca urmare a cursului gratuit de sinucidere...nu fiti egoisti si impartasiti maretele grozavii cu toata lumea. Ca doar, vorba aia, mare e gradina Domnului si o gramada de cretini sar gardul.
Madalina Manole...sa fie iertata, ca de odihnit sunt slabe sanse. Mi-o imaginez in Infernul lui Dante. In al doilea brau din al saptelea cerc.

21 comentarii:

Laura spunea...

dubios blog!

Zuzele spunea...

Cum Dumnezeului sa existe un curs de sinucidere??????????????????? Shit!

Anonim spunea...

Altii se sinucid ca nu au pe nimeni si nu au ce manca si ea se sinucide fiind o persoana celebra si cu un copil mic.

A fost o metoda penibila de a cere atentie.

Ciprian D. spunea...

Mai degraba altii NU se sinucid chiar daca nu au ce baga in gura, chiar daca isi pierd casa in viituri, chiar daca isi ingroapa copilul.
Fireste, toate acestea plus multe alte atrocitati palesc in fata Madalinei care s-a sinucis pentru ca se simtea iubita dar era framantata de aspectul interior. A fost inteleapta merita a fi trecuta in manualul de istorie.

robert spunea...

Cum ziceai... mare e gradina Domnului :)

Adrian Baciu spunea...

riscul de a deveni un geniu...
ps. ciprian, m-ai uitat ;)

Ioana spunea...

Nimeni nu intelege de ce a recurs Madalina la acest gest, iar ea cu siguranta nu a stiut ce face in acea clipa blestemata.

Noua ne-a apartinut ca artist, nu cred ca ne este permis sa o judecam ca om.

Ciprian D. spunea...

Adriano, probabil e semn ca imbatranesc dar nici macar nu imi amintesc ce am uitat :)

Ciprian D. spunea...

Iertare pentru cinism insa daca ar fi cum spui si nu a stiut ce face, adica daca existau momente cand nu avea discernamant e mai bine ca a facut-o. Un om fara discernamant e pericol social si trebuie izolat.

Nu, nu am plans si nu voi plange moartea Madalinei Manole. Sinuciderea ei este nejustificata, este un act amatoricesc si nu are la baza nicio ratiune plauzibila.
A trait in zadar, a murit in zadar si se va descompune in zadar. Va fi in zadar pentru totdeauna.

Liviu spunea...

Ești atât de bou! Ești cumva frustat că s-a sinucis? Cine-ți dă dreptul să o judeci? Ah, da; trăim într-o țară democratică și asta îți conferă acest drept, nu?

Nu știi ce probleme a avut. Iar eu nici nu cred în sinuciderea ei. Dar dacă totuși a făcut-o, înseamnă că a clacat și nu i-a oferit nimeni ajutorul. Nu e nevoie să-ți bați joc de ce s-a întâmplat doar pentru că te crezi deștept. Ok?

Unknown spunea...

Coincidenţa e că momentan mă chinui să scriu ceva ce se va numi ,,Manualul sinucigaşului".

Şcoala Gimnazială ,,Carmen Sylva" spunea...

Nu trebuie sa iti ceri scuze pentru cinismul postarii; de altfel, am luat-o in gluma. Chiar am zambit cand am citit-o.

Stii ce mi se pare cinic? Faptul ca apar in presa (audio, video, scrisa si peste tot pe unde este posibil) tot felul de personaje dornice de publicitate (profitand de moment sa mai apara putin la TV) si spun ca ei si-au dat seama mai demult ca are probleme, ca ceva nu era normal cu ea. Pai cred ca ar trebui sa bage capul in nisip de rusine decat sa recunoasca faptul ca au simtit ca aceasta persoana are probleme si nu au facut nimic sa o ajute. Si mai pretind apoi ca i-au fost prieteni...

Ciprian D. spunea...

@Liviu
Hmm....si cam cat de bou sunt? Empiric vorbind atunci cand cineva calomniaza o persoana o face deoarece ii lipsesc argumentele. Acestea fiind spune eu cred ca esti un bou mai mare decat mine si cand spun asta marturisesc ca iti fac un favor facandu-te doar bou. Acum argumentul: esti un mare dobitoc, in speta bou, deoarece numai un bou poate sa se comporte ca un bou, adica doar boii intra pe blogul personal al unei persoane interesante pentru a-i aduce injurii. Probabil mama ta e foarte mandra de tine; spune drept: pe cine iubesti mai mult, pe mami sau pe tati? Pai daca ii iubesti e frumos sa te comporti ca un bou? Nu-ti dai seama ca astfel oricine poate trage concluzia ca mama ta e vaca si ca tatal tau a fost plecat in delegatie cand te-a conceput pe tine cu un bou oarecare? Chiar nu iti este rusine, mai animalule? Boule ce esti!

Imi place sa pretind ca vorbesc cu boi, asadar lasa-ma sa te edific: nu sunt frustrat ca s-a sinucis. Sunt foarte frustrat cand ma simt inconjurat de boi ca tine, boule care esti bou, ca sunteti omniprezenti monser.
Daca iti pasa atat de tare de Madalina aia a ta du-te la un abator si spunele adevarul: ca esti un bou, si-ai rezolvat problema, te fac aia conserve.

Aviz boilor care ma considera un bou.

Liviu spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Liviu spunea...

Chiar ești frustrat. :)) Vrei să pară atât de inteligent comment-ul ăla, dar cuvântul care se repetă de atâtea ori doar pentru că ești pur și simplu frustat strică tot.

Uite, deșteptule, ca să nu te mai simți jignit prin "bou", mai distrat. :)) Pe bune.

Ciprian D. spunea...

Fac eforturi pentru a te intelege deoarece chiar nu te exprimi inteligibil, sincer. Asta e, acum nu putem fi toti frumosi si destepti; nu stiu cum este insa probabil treci printr-o perioada in care incerci sa te resemnezi.

Shit man, incearca sa te exprimi in engleza...ohhh....fuck...bat campii! Vad ca pana si limba romana iti este straina. Iarta-ma!

Baiete, nu e nimic amuzant, pur si simplu esti...esti...nu vreau sa te jignesc dar pe bune incearca sa faci ceva, pe bune mi-e mila! Incearca sa fii mai bun, sa faci mai mult, sa te perfectionezi. Sunt sigur ca nu esti o persoana rea intentionata dar stai naibi in banca ta, nu semnaliza prin prostie, nu incerca sa iesi in evidenta prin atitudini negative. Vrei sa te citeasca lumea, sa fii cunoscut? Scrie sau macar incearca sa scrii comentarii pertinente, sa starnesti curiozitatea. Faptul ca intri pe blogul meu si ma faci bou... Cum sa iti explic sa intelegi fara sa crezi ca e ceva amuzant aici? E ca si cand vii la mine in casa unde povestesc lucruri cu prietenii mei si tu netam nesam ma faci bou, sau destept, plin de sarcasm.
Aaa...si inca ceva: sa recunosti cand gresesti si sa iti asumi responsabilitatea pentru actiunile tale spune multe despre caracterul unui om. Cu alte cuvinte astept scuze si le voi accepta daca simt ca sunt sincere, ramanem prieteni si poate bem si-o bere, ca deja am pierdut 7 minute in care am incercat sa te invat de bine. Daca nu raman la prima impresie, ca esti un bou, si n-avem ce discuta.

Ioana spunea...

Poate ar fi mai bine sa ii tratezi cu indiferenta pe cei de genul ,,LIVIU", lucru care, probabil l-ar durea mai tare decat un raspuns inteligent pe care se pare ca nu il intelege.
Desi, trebuie sa recunosc: bine i-ai mai zis-o!

Unknown spunea...

Salut,

Esti interesat sa faci link-exchange? Site-ul meu este http://statusuri.ws (~3000 vizitatori/zi) .Daca esti interesat da-mi un IM sau mail la gabriel_jicman@yahoo.com.

Cisnadianu' Turmentat spunea...

Si din nou te chinui sa pari cult. Pai daca spui ca ti-o inchipui in Infernul lui Dante nici nu trebuie sa completezi "In al doilea brau din al saptelea cerc" pentru ca cine a citit Infernul, stie ca aici stau sinucigasii iar cine nu a citit ...ala nu da doi bani pe strofocarea ta intelectuala.

PS: eu m-i te imaginez in al treilea brau din acelasi cerc, it's just my sick imagination!

Anonim spunea...

A vrut ca si trupul sa-i ramana etern. Dupa jumatate de kil de insecticid nici viermii nu se mai ating de ea.

IluSSioN spunea...

Daca vrei schimb de link cu http://ilujan.com adauga-ma in blogroll si lasa comment cu confirmare pe blog http://ilujan.com/exchange

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur