2 ani - Citadela Sibiana - GIGELITATEA

Atunci cand auziti ca urmeaza ca cineva sa isi serbeze ziua primul gand care va trece prin minte este acela de a felicita sarbatoritul, asadar primesc cu draga inima toate urarile de LA MULTI ANI!

Deoarece nu se cade sa felicitati cu mainile in buzunare pe cineva care isi serbeaza ziua cel mai potrivit ar fi sa faceti un research prin arhiva blogului si cu siguranta veti avea in cele din urma cel putin un motiv pentru a-mi face o surpriza. Pentru ca emotia sa fie cat mai puternica, implicit autentica, va trebui sa apelati la talentul de a surprinde si sa-l imbinati cu un minim de inspiratie.
In caz contrar reactia mea va fi: Wow...exaaaccttt ce mi-am doriiiitttttttt!!!!!!!!!!!!!

Ei bine, astazi e ziua mea, este ziua GIGELITATII, este ziua extraordinarului blog, nu-i asa, Citadela Sibiana!

Astazi se implinesc doi ani de cand mi-am luat angajamentul sa va aduc la cunostinta ce se mai intampla prin citadela noastra, dar si ce se vede din Sibiu ca se intampla prin tara.

Pozitia blogului in unicul top, controversat ce-i drept, al blogosferei imi intareste convingerea ca am valorificat intr-un mod corespunzator pasiunea mea pentru jurnalismul online si ca mi-am respectat angajamentul.

In conditiile atator bloguri obscure prezentate bombastic sub forma de punct ro, in conditiile in care mass-media locala nu exista iar cea nationala nu mai promoveaza decat non-valori si pseudo-valori, altfel spus doar circ si paine exista putine online-uri in care sa va regasiti gandurile, nevoile culturale, social-politice sau economice ori de orice alta natura.

Citadela Sibiana va continua sa va rapeasca si pe viitor cel putin atat cat v-a rapit si pana in prezent, in pofida oricarei crize de mentalitate confundata cu cea economica, in pofida oricarei crize umane confundata cu vreuna financiara.
Multumesc tuturor celor care au fost alaturi de acest blog de la inceput dar si celor care s-au alaturat pe parcurs.
Ramaneti alaturi si va promit sa va enervez mai mult sau mai putin decat pana acum; promit sa va aduc la cunostinta mai multe sau mai putine aspecte din viata cultural-socio-economico-politica a citadelei; promit sa tratez cu acelasi sarcasm, cu aceiasi ironie si cu aceiasi irascibilitate subiectele pe care le voi aduce in discutie, dar mai ales promit sa nu mai scuip si sa nu mai fac pipi pe strada; promit sa nu mai claxonez si sa nu mai injur ca ciobanul in intersectii, si in fine, promit sa incerc sa imi platesc taxele si impozitele... (daca am uitat sa promit ceva...sunt deschis provocarilor)

17 comentarii:

Camelia Bucur spunea...

hmmm...sa vedem....ai monitorizat masinile furate in asti 2 ani?:P

la mai multi:D

Ciprian D. spunea...

:D nu prea dar am o mare problema cu propria masina, o companie de asigurari si un service auto; voi reveni cu amanunte, deocamdata astept feedback de la OPC. :)
mercic frumos }{

Dreamer spunea...

Bravo! Felicitari! Te-am descoperit mai tarziu, dar...cei din urma vor fi cei din ...urma. Poate recuperez ceva pe parcurs, dar nu cred ca voi rezista atat. De aceea: " Tot inainte!" Ca spre asta ne indreptam.

Unknown spunea...

La multi aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaani ! :*

Malpraxis spunea...

Baftalos in continuare!

Ciprian D. spunea...

@Dreamer
Pai da, mergem inainte ca inainte era mai bine :)
Danke de uraturi!!!!

Ciprian D. spunea...

@Miruna
Multumesc frumos, adica multumeeeeeeeessssssssccccccccc! :*

Ada Angharad spunea...

La mai multe posturi bune. Sa creasca Gigelitatea...

Ciprian D. spunea...

@Malpraxis
Bafta delo delo gajo, delo delo baftalo! So mai cares, ala mij!

(Daca am injurat pe cineva imi cer scuze :D - am prins expresia de mai sus din zbor, prin Piata Cibin :P )

Ciprian D. spunea...

@dreamwind55
numai postari bune? :D adica sa o dam uitarii pe Nicolle :P

lili spunea...

La multi ani si ai grija sa nu mananci din troaca cu porcii, asa cum spunea un "mare" blogger sibian!

Ciprian D. spunea...

@lili
Sarut mana frumos! :)

Geocer spunea...

Pai sa-ti traiasca frantuzoaica de citadela, boierule. La anu' si la cat mai multi, cu inspiratie (si expiratie) la scris.

Ciprian D. spunea...

Sa traiasca frantuzoaicele dar sa traiasca si citadela! asta sibiana e de pe la noi...hmm...si ce faina e, no!
Merci, monser, merci boaucoup!

MC spunea...

Bagă mare!

aventoro spunea...

Felicitari, doi ani inseamna ceva.
LA Multi Ani!

Si sa vad o aniversare de 20 de ani.

Ciprian D. spunea...

Se spune ca primii douazeci de ani sunt mai grei... :D

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur