5.000 lei - amenda...

...pentru patronul gogoseriei - Simigerie - situata in Brasov, str. George Baritiu, nr. 40.
Acesta a fost raspunsul - printre altele - din partea O.P.C. Brasov ca urmare a sesizarii , inregistrata cu nr. 8/3456/12.08.2010, pe care am adresat-o saptamana trecuta.

Asadar, iata cum prin perseverenta si simt civic, chiar si in Romania, "nimeni nu este mai presus de lege"! Nici macar un gogosar, a se intelege patronul unei amarate de gogoserii, cu conexiuni in sfera crimei organizate a Brasovului care a reusit sa intimideze la data incidentului organele cu atributii de pastrare a ordinii publice si sigurantei cetateanului, respectiv jandarmii si politia.

Concluzia este una demna de luat in seama: ori de cate ori vi se face o nedreptate aveti dreptul de a sesiza organele competente, dar mai ales obligatia de a urmari si a va asigura ca, in temeiul legii, sesizarea voastra se solutioneaza, intr-un fel sau altul.
Daca se intampla totusi sa nu va cunoasteti drepturile sau va simtiti intimidati, apelati cu toata increderea la instrumentele mass-mediei sau cereti ajutorul bloggerilor, cu simt civic, pentru care societatea in care traim reprezinta ceva.

12 comentarii:

Geocer spunea...

Mai Gigele, daca cererea ta a fost inregistrata pe 12 august, cum se face ca actiunea de control a fost efectuata pe 13 iulie?

Ciprian D. spunea...

Nu vreau sa iti sfidez inteligenta dar mi se pare rau intentionat comentariul tau.

Daca nu ai citi doar pe diagonala ai fi vazut nu mai departe de o postare ca prima reclamatie am depus-o pe 01.07.2010

Asadar nu m-am apucat de vandut gogosi ci esti tu superficial; apropos, asta nu e o vitute. ;)

Cele bune!

Anonim spunea...

Pe mine personal m-a amuzat faptul ca nu te-ai lasat pagubas. Eu nu dispun de asa o perseverenta, din pacate.

DoarATAT spunea...

Da ! Mulţumesc frumos, dragă Annemarie ! ... şi EU ... voi încerca să fiu PERSEVERENT, în tot ceea ce-i benefic !
~
Într-adevăr ... a "trecut ... ceva timp" din 1 Iulie 2010 !
... iar domnul Geocer, este "pardonabil" !!! ... eu însumi "citesc doar ... câte UN COLŢ, din când în când !" (dar MĂ STRĂDUI ... mereu ... SĂ LAS ... de-o "vorbă" !)
~
Cornelius,

PS: ... în "rest" : "ÎMI PIERD TIMPUL" ... rugându-mă !!! ...
~,

Cisnadianu' Turmentat spunea...

Bravo Gogoasa Killer! L-ai spart pe privatu' mafiot ce facea gogosi.
Am si eu o pensionara in bloc careia nu-i ajunge pensia si s-a gandit sa-si rotunjeasca venitul facand taietzei de casa pe care ii vinde fara sa plateasca impozit pe venit, asta in loc sa mearga sa danseze ca pinguinul pentru marirea pensiei. Datorita faptului ca m-a inundat anul trecut (fara legatura cu taieteii) am hotarat (pe modelul gigelistic) sa o torn la OPC ca are "deficiente de etichetare" s-o arda aia cu 5000 de RON ca sa am si eu subiect de postare pe blog :))))))
Bravos Gigele! Halal sa-tz' fie!

PS: Basescu-i de vina ca a bagat hira intre bugetari si privatz'

Ciprian D. spunea...

Am auzit eu ca este in voga sa semnalizezi atunci cand esti prost...dar sincer n-am crezut.

Daca tu consideri, turmentatule, ca nu este o datorie civica sa sesizezi OPCul atunci cand iti este servita o gogoasa in conditii improprii, eventual de o cretina sau de un cretin, gogosier, care inainte s-a scarpinat la tzontzonel...ce sa zic? Sa ai pofta sau sa-ti stea vreun floc in gat?

Ma rog, tu "arde-o" pe pensionara, ca mai mult de atat...nu stii, nu poti, nu esti in stare, dar te rog, te conjur, nu veni aici sa-mi spui ca ti-a placut.
Balaceste-te in propria ignoranta si nu-mi cere sa ma complac intr-o penibilitate care nu-mi este caracteristica.

ps: daca vrei trafic spune-mi sincer si pun spre tine zilnic o suma de link-uri dar nu mai fi impertinent. (asta e rugaminte!)

Athe spunea...

Azi am trecut prin zonă. Nu-ţi fă probleme, gogoşeria funcţionează la capacitate maximă, fară nici o jenă. Doar că pe mine mă apucă vag greaţa când simt miros de gogoşi.

Ciprian D. spunea...

Sunt sigur ca cel putin acum nu mai refuza vreun sibian pofticios; in locul unui minim de profit prin vanzarea unei nenorocite de gogosi a scos din buzunar 5.300 Ron
Este un pret cam scump pentru un refuz, chiar si pentru un patron, gogosier!

Ovidiu Eftimie spunea...

felicitarile mele maestre.

Merită să te lupţi pentru drepturile tale spunea...

"Mai ţineţi minte povestea aia cu sibianul venit în vizită la Braşov care a fost luat la 13-14 de un gogoşar braşovean?

Să recapitulăm un pic:..."

Geocer spunea...

Eu stiu bine ca tu ai scris pe blog inca de acum o luna si jumatate despre ceea ce ti s-a intamplat in Brasov la gogoserie, dar raspunsul celor de la OPC l-ai citit cu atentie, sau doar in diagonala?

Ciprian D. spunea...

Inainte sa desenez mai explic inca o data cu speranta sa edific pe toata lumea: am depus doua sesizari, una pe 1 iulie una pe 12 august. Fiecare a primit nr de inregistrare separat, cum e normal.
In adresa din 12.08 le-am solicitat, precum se deduce din postarea din aceiasi data, sa elaboreze ceea ce au precizat in adresa inreg cu nr 2910/13.07, adica in prima adresa de la ei, opc, catre mine.

Deci e vorba de doua adrese din partea mea catre opc si respectiv cate un raspuns pentru fiecare.
Of!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur