Lacrimi pentru...orice!

Lacrimi de crocodil - curg siroaie - pentru oricine si orice numai pentru romani NU.
Aceasta este o realitate pe care eu NU o inteleg.

Nu imi fortez memoria astfel ca mentionez doar doua evenimente nefaste care au pus pe bocete o tara intreaga: inundatiile si moartea pruncilor de acum doua zile.
Nu spun ca trebuie trecute cu vederea astfel de atrocitati care fireste au la baza nefunctionalitati ale sistemului democratic, social sau economic, insa a transforma asta intr-un prilej de a da apa la moara bocitoarelor...este nefiresc.

Nu spune nimeni sa nu acorzi importanta evenimentelor nefaste insa cand se acorda toata importanta numai evenimentelor cu astfel de izuri, nu numai ca ne meritam soarta dar chiar ne meritam si cele mai peiorative etichetari.

Acum stau si cuget: oare poporul roman este format numai din sinistrati in urma inundatiilor? Tara asta este formata doar din prunci morti sau raniti in incendii?
Paradoxal, daca ma uit in jur, daca ascult chiar fara atentie, sunt oripilat – ba chiar imi repugna – de lacimile de crocodil care sunt varsate pentru oricine si orice numai pentru ROMANI....NU!

Cu toate acestea sa fie clar: NU suntem un popor de manelsiti, un neam de pitipoance si cocalari!
Suntem doar ai naibi de sensibili...fi-ne-ar sensibilitatea a dracu!

ps: mai lipseste sa apara tovarasul presedinte sa ne spuna printre suspine ca lui ii merge bine-n tara lui; doar pruncele domniei sale "se ard" prin parlamentul U.E. ori prin mansarde de lux. Of...cum se vor descurca? Imi dau lacrimile de mila!

5 comentarii:

Anonim spunea...

D vs nu aveti copii, nu stiti ce inseamna durerea unui parinte sa ti vezi bebelusul mort.Da va inteleg perfect sa intamplat aceea nenorocire dar putea fi evitata aceasta nenorocire. Va dau un exemplu de ce nu se intampla si in Tarile celelate numai la noi deci unde era Asistenta si Doctorul de servici la ora aceea la cafea. LUCRAM LA BUGETARII SI ASTA NE OCUPA TOT TIMPUL ADICA STAM DEJEABA, SINTEM MAI RAU CA PARAZITII. FOARTE BINE CA LE TAIE DIN SALARII NU FAC NIMIC toata ziua ca drept prin urmare asistenta la cafea si copii mortii

Ciprian D. spunea...

ai dreptate!
am totusi o curiozitate: cati copii ti-au murit din vina doctorilor?

Anonim spunea...

Da de ce te intereseaza, asa de mult lucrezi cumva la Politie.Nu crezi ca pui intrebari fara rost.

Anonim spunea...

mda sa ne pese de ROMani de parca ar mai conta nush cred ca mai exista niste mari mafioti ca isarescu in vreo loja care cica mai tin cu tara daca tot vor ungurii transilvania sa ia dracu toata romania ca daca se intampla catastrofe dastea altii iar fi zburat pe mai marii lor da noi de ca oile capu ce se pleaca sabia nul taie ce poezie tampita navem numai manelisti pitzipoance te rog sa specifici avem si tigani avem si multi prosti deci avem tot ce ne trebuie sa disparem avem asa e si un pirat sa ne conduca in schimb nea ramas badea carei incurca nu tin cont de ortografie ca e si asa o ortografie de cacat cea a limbii romane caci asa "SUNTEM" ca in caragiale :))

Ana Maria spunea...

buna,

facusem un schimn de linkuri in blogroll la un moment dat.
as vrea sa stiu ce s-a intamplat,
multumesc,
ana maria

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur