Invitatie la Gala pentru Supervoluntari

Luna decembrie este luna cadourilor. Asa cum ne-a obisnuit de cativa ani asociatia Colors, la inceputul lunii decembrie, ne invita la o noua gala la care voluntariatul se va afla pe podium.

Gala pentru Supervoluntari este un proiect de promovare a voluntariatului si de premiere a celor mai activi voluntari implicati in proiecte comunitare.
Ca in fiecare an, 5 decembrie, Ziua Mondiala a Voluntariatului ofera prilejul de a multumi tuturor celor care s-au implicat, in mod voluntar, in multitudinea de proiecte comunitare locale. Evenimentul premiaza voluntari, organizatii, grupuri informale, proiecte diverse, precum si sustinatori si bloggeri la 15 categorii distincte.

Pentru aceasta editie organizatorii au pregatit o modalitate mai facila de inscriere, acesta s-a desfasurat online pe galavoluntari.wordpress.com., pana ieri 15 noiembrie si o categorie destinata atat bloggerilor, cat si reprezentantilor social media, care s-au implicat activ in mobilizarea comunitatii in actiuni voluntare.
Cel mai simpatic voluntar va fi ales tot prin vot online, la finalul lunii noiembrie.

Gala pentru Supervoluntari 2010 este un proiect realizat de Asociatia Colors si finantat de catre Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret prin Directiile Judetene pentru Sport si Tineret Sibiu si Brasov si cofinantat de catre Consiliul Judetean Sibiu prin Serviciul Public Sala Transilvania.
Parteneri galei sunt: Hotel Continental Forum, Centrul de Conferinte Hotel Ibis, Dram Center 07, Centrul Cultural Reduta, iubescbrasovul.ro, Simple Mind, Madstel Impex.
Parteneri media : Kiss FM, Exact Media, Sibiu100%, stiribrasov.ro.

Citadela Sibiana in colaborare cu Asociatia Colors te invita la concurs. Pentru a castiga o invitatie la Gala pentru Supervoluntari raspunde primul/prima la intrebarea: anul acesta Gala pentru Supervoluntari marcheaza o editie aniversara la Sibiu. A cata editie, a galei, va fi aniversata in 3 decembrie, incepand cu ora 18 la Centrul de Conferinte Hotel Ibis.

6 comentarii:

Monica spunea...

a 5-aaaaa :D

Ciprian D. spunea...

Felicitari :) taman ai castigat o invitatie la Gala pentru Supervoluntari oferita de Asociatia Colors si Citadela Sibiana. :)

clau p/ asociatia Colors spunea...

felicitari Monica :) ne vedem la Gala :)

Monica spunea...

Multumesc, o sa fie o placere sa aplaud oamenii harnici din Sibiu :)

Ciprian D. spunea...

@ clau p/ asociatia Colors
Multumesc si eu!

Ciprian D. spunea...

@Monica
Fireste, toti sibienii sunt harnici :P

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur