Viata ca un spectacol! De teatru?

M-a inspirat postarea lui Tudor de astazi, Viata cu un idiot!, si in semn de recunostinta am pus si link direct, cunoscut fiind faptul ca se intampla asta extrem de rar.
Haideti bre, chiar asa? Teatrul contemporan este dezgustator?

Imi amintesc acum de Sade care spunea ca
"omul nu roseste niciodata cand este singur!".

As vrea sa cred ca traim in lumea minunata in care cu totii ne imaginam ca traim. Din pacate spectacolul civic, spectacolul societatii este de doua, ba de trei ori mai execrabil insa nu ne pasa ca nu dam doi bani pe el.

Nu vi s-a intamplat niciodata la semafor sa vedeti un macho facand bilute din muci cu o satisfactie infantila (ca un mitocan autentic), sau o duduie boindu-se in draci (ca o curva dupa-o clanta) in ciuda claxoanelor care daca ar prinde grai i-ar spune "Misca fa tuta ca-i verde"? Fireste ca nu! Nici mie nu mi s-a intamplat caci de fiecare data cand intrezaresc doar vreo secventa de genul acesta...intorc capul.

Acum eu va spun cu toata sinceritatea ca prefer, si este preferabil, sa gustam cele mai execrabile atitudini numai la teatru, asa excentric si contemporan, si sa vedem in jurul nostru DOAR comportamente demne de conditia noastra umana.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Hi, i just want to say hello to the community

Anonim spunea...

cica spiritul Craciunului ne face sa fim mai buni, mai toleranti, mai intelepti!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur