Blogmeet de primavara! Start blogging!

Odata cu venirea primaverii haideti sa dam uitarii hibernatul, infofoleala si orice specific al iernii si sa dam sfoara in citadela ca e vremea unui, deloc astenic, blogmeet sibian!

Bine meritata pauza de doua, deci nu chiar trei, luni trebuie ca a facut sa avem multe sa ne spunem despre blogging, blogosfera, blogareala si chestii mai domestice, asa ca miercuri, 16 martie, adica maine seara, sunteti asteptati cu mic, cu mare, in Vintage Pub (unde sper ca nu e zece lei o cafa :D ) - google it pentru adresa - de la orele 19:00 trecute fix.

Avem de povestit subiecte faine despre: un potential viitor subiect al O.N.B.R. - 10 Mici Sibieni -, organizarea deschiderii oficiale a Organizatiei Nationale a Bloggerilor din Romania, etc.

Cum v-am obisnuit deja de la blogmeeturile anterioare, bloggerul care mobilizeaza cei mai multi bloggeri va primi si de aceasta data un premiu SURPRIZA, fireste din partea Citadelei Sibiene aka Gigelitatea!

2 comentarii:

BMD spunea...

Distractie placuta la blogmeet.Te-am trecut si eu la bllogroll

Ciprian D. spunea...

Danke man!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur