S-a nascut si a murit!

In 4 martie 1678 s-a nascut Antonio Vivaldi care probabil se rasuceste, unde se odihneste, de fiecare data cand vreun manelist trage un cover dupa Anotimpurile sale. Tot in 4 martie, dar in 1852, a murit Gogol si a lasat in urma Suflete moarte.

In 4 martie 1949 s-a nascut scriitoarea Lucia Verona care a lasat balta dramatismul literar si si-a tras blog ca sa fie trandy, iar in 1953 a murit Prokofiev, considerat drept geniu prolific si enigmatic atunci cand vine vorba de compozitorii contemporani.

Tot intr-o zi de 4 martie de-a lungul vremii s-au nascut sau au murit, fara indoiala, alte nume mai mult sau mai putin sonore.

Astazi, 4 martie, imi place sa cred ca in fiecare dintre noi se naste cel putin un gand bun, o intentie care-si trage obarsia dintr-o virtute.
De asemenea, tot astazi, 4 martie, imi place sa cred ca vom avea taria de caracter sa spunem ca, in fiecare dintre noi, a murit cel putin o meteahna, sau cel putin ca un cusur trage sa moara...

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur