Volunteering...and all that JAZZ...

Sibiu Jazz Festival este considerat unic in Romania, avand in vedere longevitatea, consecventa si numarul impresionant de celebritati ale genului, care l-au onorat cu prezenta.


Este cel mai vechi festival de acest gen din Romania si unul dintre cele mai vechi festivaluri de jazz din lume, motiv pentru care Sibiul a fost declarat „Capitala Jazzului” din Romania. Pe plan mondial, sunt rare festivalurile de gen, care se pot mandri cu o istorie de trei decenii, cand insasi existenta acestei muzici abia depaseste un secol. Ce-i mai fain, e ca au nevoie de voluntari.

Asa ca daca vreti sa ajutati, sa invatati, sa cunoasteti oameni faini si sa fiti in mijlocul furtunii, asta e oportunitatea. Plus concertele...jam session-urile...noptile pierdute...Nu o sa va para rau, parol!


Asociația Colors recrutează voluntari pentru Sibiu Jazz Festival, care va avea loc între 8-15 mai, în Sibiu. Voluntarii interesați trebuie să fie persoane peste 18 ani, de preferat din Sibiu, vorbitoare de limba engleză și/sau una din următoarele limbi: germană, spaniolă, portugheză, de preferat cu o minimă experiență anterioară de voluntariat în activități similare, capabili să se implice în activități de suport organizatoric și ghidaj.

Nu va lasati descurajati de cerinta minimei experiente. Daca sti sa te porti politicos cu invitatii, sti bine 2 limbi straine, iti face placere sa comunici, cunosti orasul, sti ceasul si esti organizat, e ok.

Despre aceasta oportunitate de voluntariat vei gasi pe situl Asociatiei Colors formularul de inscriere.

1 comentarii:

Anonim spunea...

mersi :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur