Fii voluntar! Bi - Re - Cycle - Day!

In urma cu cateva zile spuneam ca imi place sa cred ca exista mult mai multi sibieni (decat cunosc pana in prezent) carora le pasa, stiu sa faca multe si sunt dispusi sa invete mai mult decat stiu pana in prezent, dar mai ales, imi place sa cred ca exista foarte multi sibieni care vor sa se implice, pentru binele comunitatii.


De asemenea spuneam ca ii incurajez pe cei care vor sa fie voluntari - si ii sustin - sa se adreseze asociatiilor, organizatilor sau institutiilor pentru care contributia fiecarui voluntar reprezinta parte integranta din orice proiect care poate fi implementat in Sibiu.


Acum, cei care doresc sa se implice alaturi de EcoWarriors intr-o actiune de ecologizare pe biciclete in Padurea Dumbrava sunt asteptati astazi, 2 Aprilie 2011, in Parcul Sub Arini la Cupola , la ora 9.00.


Intrucat a venit primavara e timpul sa iesim la curatenie, asadar toti luptatorii, mici sau mari, pe roti sau fara, sunt asteptati la curatenia de primavara ! Detalii suplimentare si Info : 0740/803362

4 comentarii:

tudor CeMerita spunea...

avand in vedere ca sunt biciclist, ca particip la evenimente de ecologizare, ca am cat de cat legaturi cu ong-urile, ca citesc presa si stiu cam ce se intampla prin oras... dar habar nu aveam de evenimentul asta, aflu doar acum, dupa o ora dupa ce a inceput, sincer, nu stiu cine si pentru cine face evenimentul asta.

Ciprian D. spunea...

Apoi de Eco Warriors ar fi trebuit sa auzi deoarece este un proiect marca Artlabs, initiat in 2007, organizator a mai mult actiuni de igienizare in diferite zone in apropierea Sibiului.

Fireste nu putem fi omniprezenti insa a fi, in aceasta societate mercantila - a mecdonaldului, pdfului, feisbucului si etc - inseamna sa fii informat.

Din pacate nu am avut timp sa postez mai din timp despre actiunea lor, desi am primit emailul de la inceputul saptamanii, insa la capitolul promovare s-au descurcat grozav.

Mai multe detalii gasesti pe siteul lor ecowarriors.ro si despre promovare pe facebook event, unde au raspuns invitatiei peste o suta de sibieni -> http://www.facebook.com/event.php?eid=154221964638093

tudor CeMerita spunea...

ok, daca tu spui ca s-au descurcat grozau la promovare...
oi fi eu mai putin interesat/informat :))

Ciprian D. spunea...

Things happen with us or without us... :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur