Sanatatea mai presus de orice!

Acesta este sloganul care m-a mobilizat sa sustin evenimentul „Castigi si daruiesti sanatate - Marsul sibienilor pentru sibieni”, dedicat combaterii diabetului zaharat prin promovarea unui stil de viata sanatos.
Mai mult decat atat, aplaudabil este faptul ca pentru fiecare participant la mars, o companie farmaceutica - care organizeaza aceasta actiune - in parteneriat cu Societatea Romana de Dibet, Nutritie si Boli Metabolice, doneaza suma de 10 RON catre Compartimentul de Diabet din cadrul Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Sibiu.

In Sibiu, peste 15.000 persoane sufera de diabet, dintre care 32 sunt copii, prin urmare ideea este simpla: daca iti pasa de aproapele tau, daca iti pasa de comunitatea din care faci parte, chiar POTI face ceva in acest sens! Participa la Marsul sibienilor pentru sibieni”!

Marsul va avea loc joi la ora 18.30, in parcul din fata Hotelului Continental Forum (parcul din apropierea Teatrului National „Radu Stanca”) unde sunt asteptati cat mai multi sibieni pentru 30 de minute de mers pe jos in ritm alert.
30 de minute de miscare pe zi reduc cu 40% riscul de diabet de tip 2 (conform Organizatiei Mondiale a Sanatatii).

1 comentarii:

irina spunea...

Toti cei interesati sa participe se pot inscrie aici: http://www.facebook.com/event.php?eid=167738699954242

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur