Content not available for Romania!

O scuza este mai condamnabila decat o minciuna deoarece de cele mai multe ori, o scuza, nu este decat o minciuna impopotonata. Prin urmare, lipsa mea de pe blog se datoreaza capturarii lui Bin Laden. Nu ma scuzati!

Cat am lipsit s-au petrecut, adica intamplat, o suma de evenimente memorabile. Italienii si-au facut fericit un Papa, britanicii au pus de-o nunta pe care am ratat-o in timp ce premierul nostru si-a facut adresa de email.
Nu pot sa imi imaginez altceva decat ca cele mai cumplite atrocitati ale iadului sunt fleacuri in comparatie cu defularile care se regasesc in emailurile trimise premierului Boc.

Cand ma gandeam sa incerc a mia oara sa renunt la fumat, ieri, in CSAT, s-a luat o hotarare istorica, aceea de a pune la Deveselu scutul antiracheta. Vorba aia, trebuie sa ne ducem dracu` si noi din ceva...

Una peste alta, ceea ce vreau sa spun de fapt, stangaci e drept, e faptul ca lucrurile cu adevarat importante se intampla altundeva si nu sunt disponibile si pentru noi.
Ma rog, cert e ca vine vara, asadar festivalurile si evenimentele sibiene se vor tine lant. Ce fain!

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur