6 milioane de euro - majoratul FITS

Peste 60 de locatii pentru artele spectacolului, peste 70 de tari participante, peste 300 de evenimente, peste 60.000 de spectatori!
Peste putin timp Sibiul va imbraca din nou hainele de sarbatoare, odata cu inceperea festivalurilor, in speta a Festivalului International de Teatru de la Sibiu ajuns la a 18 a editie, la varsta maturitatii.

Idiotul, Faust, Visul unei nopti de vara, Fabrica, Holograf, Metamorfoze, Oaia Neagra, Razboiul unui nebun, Tristetile capcaunilor, Leonce si Lena, Gheisele, Creaturi bestiale si stralucitoare, Ispita Cioran, Iris, Portretul lui Dorian Gray, Universitatea de rasete, Vama, Iubita iesita din fumul betigaselor parfumate, adica: spectacole de teatru-dans, flamenco, balet, dans contemporan, teatru de papusi, circ, spectacole de lumini, muzica, pantomima, conferinte, dezbateri, expoziţii de fotografie si pictura, lansari de carte, instalatii si ateliere, toate in spatii conventionale, dar si in spatii neconventionale, transforma mirifica noastra citadela, Sibiul, intr-o veritabila capitala culturala a lumii.
Festivalul International de Teatru de la Sibiu este cel mai important festival anual de artele spectacolului din Romania si al treilea ca amploare si importanta din lume.Cea de-a XVIII-a editie a festivalului va avea loc in perioada 27 mai – 5 iunie avand ca tema COMUNITATI.
Foto: Scott Eastman - Metamorfoze.

1 comentarii:

aventoro spunea...

Ma bucur sa vad ca mai exista pasionati de frumos in tara asta.

BRAVO, BRAVO

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur