Pentru unii muma, pentru altii ciuma - acreditarea la FITS!

A mai trecut un festival prin noi, a fost doar soare, n-au fost ploi; precum v-am spus, la aceasta editie a Festivalului International de Teatru de la Sibiu m-am acreditat ca blogger. Ce a presupus asta?
.
Ei bine, acreditarea de blogger la FITS mi-a adus un badge de presa cu care m-am dat smecher, ca jurnalist fara pana si blogger cu oua, si...cam atat, caci fie vorba intre noi badge-ul de voluntar a fost mult mai cool si mi-a adus mai multe privilegii.
.
De privilegii s-au bucurat insa doar anumiti bloggeri acreditati la FITS dar asta nu e un minus al festivalului, ci al Ruxei
Bloggerii acreditati la Festival, musafiri la Sibiu, au primit, fiecare, tricoul lui personalizat, in termeni de culoare, nume blog si citat din piese celebre postat la vedere, pe piept. Singurul lucru imprimat pe toate tricourile a fost “Blogger acreditat”.
.
Ma gandesc acum, ca anul viitor, sa ma acreditez si ca musafir la Festivalul International de Teatru de la Sibiu si poate, poate voi primi si eu din partea Ruxei, tartaonul relatiei directe cu blogosfera, un abtibild de masina, o scobitoare straina sau macar o maslina pe care sa scrie in termeni de culoare, Citadela Sibiana - cel mai "nesimtit" blog(ger) sibian si un citat dintr-o piesa celebra postat la vedere, pe piept: PENTRU UNII BLOGGERI MUMA, PENTRU BLOGGERII SIBIENI...CIUMA!
Si cum este firesc, dupa modelul de anul acesta, singurul lucru imprimat pe toate tricourile sa fie: “Blogger acreditat - Pila lu` Ruxa”!
Ce blogu` meu?

11 comentarii:

Ruxandra Predescu spunea...

In primul rand ca nu mi'ai spus ca esti voluntar in Festival, ceea ce nu mi se pare corect din partea ta. Doua badge-uri?! Pentru ce?!

In al doilea rand, daca bucuria si sensul acreditarii ar fi fost, pentru tine, un tricou, e ok, se rezolva. Sa'mi spui marimea si culoarea preferata. Pe adresa de email pe care n'ai folosit'o niciodata ca "blogger acrditat", apropo! :)

Eh, noi sa fim sanatosi!

tomitzel spunea...

Cat tam tam pentru un tricou mai fashion :))
Eu zic ca Ruxa a facut treaba buna cu promovarea festivalului in blogosfera si mi se pare nedrept sa-i scoti ochii pentru un tricou colorat ...

A cam trecut 1 iunie ... ;)

Ciprian D. spunea...

Voluntariatul meu la FITS dateaza din paleoliticul in care nu exista nici pe departe ideea de blogger, blog sau acreditari blogosferice; acesta e motivul pentru care mi-am atarnat cu cinste badge-ul de voluntar.

Faptul ca am avut doua badge-uri la FITS denota ca am ales sa ma implic dublu, ca am facut un efort si ca am facut o treaba ca lumea. Zic numa`!
Sa stii! ;)

Apreciez faptul ca imi multumesti, in felul tau :), pentru contributia si implicarea in promovarea imaginii FITS 2011, pe twitter, blog sau facebook.
Oh...de fapt stai ca n-ai facut-o, probabil ai fost prea ocupata sa asculti ce zic pitzipoancele pe terasa si sa-i spui lui arhi sa aiba ce scrie pe blog (nu) despre FITS :))
Mno nu-i nimic, niciodata nu-i tarziu :)

Ok, iti accept scuzele si primesc tricoul personalizat, marimea M, cu multumirile de rigoare si asigurarea ca nu-l voi da jos nici cand voi dormi, insa atentie, numai la anul sa scrii pe el "Pila lu` Ruxa!" :)
Anul asta tu ai ales citatele :)

Faptul ca ai rasplatit doar anumiti bloggeri acreditati la FITS, DAR NICIUNUL DIN SIBIU, cu cate un tricou personalizat denota neprofesionalism din partea ta.

Daca ai considerat ca pentru ei "bucuria si sensul acreditarii a reprezentat un tricou"...intrebarea ta este gratuita! :)

In virtutea celor de mai sus sunt sigur ca deja te-ai gandit sa gasesti cate un citat pentru fiecare blogger sibian acreditat la FITS pentru a rasplati aportul lor cu cate un tricou personalizat.
Altfel, despre ce vorbim aici? :)

Ciprian D. spunea...

@tomitzel
E vorba de atitudine Tomitza nu de o carpa imprimata :) Atitudinea Ruxei a fost depreciativa la adresa bloggerilor sibieni acreditati la FITS.

Gandeste-te cum ar fi fost ca numai "musafirii" sa fii primit invitatii la spectacolele FITS :) sibienii sa-si fi cumparat bilet.

Mno acum daca a trecut 1 iunie incearca sa patrunzi chintesenta. :P

Scrijelit de achilianu ...pe blogul lui spunea...

"Dar nu despre public este vorba acum, aici. Nu. Deloc. Ci despre informațiile pe care le-au pus pe net bloggerii acreditați. Bine, le-au pus pe net e doar un fel de a spune, căci nu le-au prea pus. Bun. De când cu blogăreala în exces, unii oameni au considerat de bun augur să își mediatizeze acțiunile și proiectele pe internet. Până la urmă, e normal: Internetele crește, vizibilitatea bloggerilor crește, iar omul de rând își ia informațiile, din ce în ce mai des, de pe internet.

Cu alte cuvinte, dacă nu erai prin Sibiu în perioada FITS-ului, puteai să vezi poze, youtube-uri și păreri pe blogurile bloggerilor acreditați. Mișto ideea, nu? Numai că punerea ei în practică a fost – și asta-i, desigur, o părere personală – un mic fiasco.

Nu știu ce părere au organizatorii FITS, dar a spune ce ai mâncat la Sibiu, ce ți s-a întâmplat sau ce te-a dezgustat în materie de baruri… nu știu… parcă nu se împacă cu ideea de a scrie despre festival pentru cititorii tăi. Dar, în fine, asta e doar părerea mea… Oricât de entuziasmantă ar fi viața și pățaniile de moment ale cuiva, nu cred că ele trebuie să afecteze desfășurarea unei activități, ca cea de blogger acreditat, în detrimentul scopului pentru care acel blogger a fost acreditat. La fel, este părerea mea…"

Marius spunea...

Ok, ai scris un articol despre un tricou pe care nu l-ai primit? Penibil.

tomitzel spunea...

Nu stiu, poate o fi fost o situatie de genul sa fi fost de fata sa-ntelegem ...
Pana atunci e doar zgomot in jurul faptului ca nu ai primit un tricou la fel, in esenta :)

Cuvinte mari, pentru nimicuri .. parerea mea, hac!

Ciprian D. spunea...

@Marius
Faptul ca nu imi vei mai citi blogul dupa ce iti spun ca esti doar un retard incapabil sa citeasca printre randuri si sa patrunda chintesenta nebanuitului ascuns, lol, ma intristeaza. Profund! Intelegi?

Ciprian D. spunea...

@tomitzel
Daca ai fi fost blogger acreditat la FITS ai fi simtit si tu preferentialismul de care vorbesc aici. Dar n-ai fost!

Fireste ina e parerea ta si ti-o respect. Dar atat!

tomitzel spunea...

Drept :)

Calin Blaga spunea...

@Marius - esti penibil. Suferi de retard sau nu stii sa citesti? Sincer in locul tau ma abtineam de la un astfel de comentariu.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur