Cinemateca TIFF: Balada trista de trompeta

Se spune ca cine se scoala de dimineata, departe ajunge! Bullshit! Cine se scoala de dimineata merge seara, mocca, la Cinemateca TIFF! 

Pentru ca esti matinal/a, pentru ca citesti Citadela Sibiana si pentru ca iti place Cinemateca TIFF, te trimit la film, dar nu orice film! Unul exceptional! Balada trista de trompeta, de la ora 20:00, la Teatru Gong! 
Lasa-mi un comentariu, suna-ti prietenul/prietena si spune-i sa nu-si faca planuri pe diseara! 

O mie nouasute treizeci si sapte. Maimuţele de circ ţipă sălbatic în cuşti, în timp ce afară oamenii ucid şi se lasă ucişi într-un alt circ, războiul civil spaniol. Clovnul cel Prost, recrutat împotriva voinţei lui de miliţia locală, sfârşeşte într-o baie de sânge provocată de macete cu armata naţională, în timp ce încă-şi poartă costumul de spectacol. Şi, astfel, începe o aventură plină de evenimente în care Javier şi Sergio, doi clovni înfiorător de desfiguraţi, se luptă pe viaţă şi pe moarte pentru iubirea ambiguă a unei acrobate, în timpul regimului lui Franco.

Cam asa se incheie Cinemateca TIFF, prima editie din 2012, insa distractia abia incepe! Surprizele, pregatite de TIFF, se vor tine lant pe tot parcursul anului! 
Cinemateca TIFF este organizată de Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc cu sprijinul Transilvania Film.

3 comentarii:

elena spunea...

nici macar joia nu reusesc sa ma trezesc de dimineata !

Ciprian D. spunea...

Nu ai pierdut nimic daca nu ai reusit sa te trezesti de dimineata.
Daca imi trimiti un email cu numele tau la gigelitatea@gmail.com si nu ai planuri pentru diseara, te trimit la film. Cu cine...gasesti tu, invitatia e pt doua persoane ;)

elena spunea...

merci, a fost fain

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur