Cinemateca TIFF: We ned to talk about Kevin!


Eva, personajul Tildei Swinton, a renunţat la carieră şi şi-a agăţat ambiţiile în cui pentru a-l naşte pe Kevin, dar chiar de când se naşte băieţelul, relaţia mamă-fiu e una foarte dificilă. Tatăl, Franklin (John C. Reilly), un tip nu foarte dezgheţat, îşi idealizează fiul, iar acesta îl manipulează cu uşurinţă. La 15 ani, Kevin face ceva iraţional şi de neiertat în ochii întregii comunităţi, iar Eva e năucită de propriile sentimente de durere şi vinovăţie.
E vina ei fiindcă nu şi-a iubit fiul, sau nu îndeajuns?!...  Raspunsul il veti afla la Cinemateca TIFF care continuă joi, 17 mai, de la 20:00, la Librăria Humanitas din Sibiu, cu un film de excepţie: Trebuie să vorbim despre Kevin, in regia lui Lynne Ramsay, un film premiat în cadrul Premiilor Academiei Europene de Film 2011 pentru cea mai bună actriţă în rol principal (fermecătoarea şi talentata Tilda Swinton).

3 comentarii:

Cristina Surd spunea...

Si unde-i concursu'? :P

Ciprian D. spunea...

Hi hi :P saptamana viitoare

O saptamana da, una ba :)

BenedekDavid spunea...

Bună ziua!


Mă numesc David Benedek și scriu lucrarea mea de licență cu titlul Bloguri ca instrumente de marketing în România. Aș vreau să cercetez despre tendințele de blog din România, despre blogosferă și cel mai mult, despre activitatea bloggerilor de marketing. Dacă aveți 3 minute și vreți să ajutați un pic, vă rog să vă completați chestionarul, iar dacă aveți prieteni bloggeri, puteți să le trimiteți și pentru ei. Mulțumesc frumos!

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dGpkMlg1QnFhcTAyRzh2MWtlWDFMNlE6MQ

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur