Cupa de ski a companiilor Sibiene - 2013

E timpul să vă jucați!

Lăsați calculatorul, telefonul, faxul și grijile deoparte pentru următoarele 5 minute. Nu lăsați pe nimeni și nimic să vă distragă atenția, începînd cu următorul rând.

”Joaca trebuie să rămână viața ta. Munca trebuie să fie doar un mijloc de a te juca. Nu-ți transforma viața într-o rutină de muncă, pentru că scopul vieții e joaca.” Asa spunea Osho.

Timp de câteva secunde, luați o pauză și priviți in jur, la colegii de muncă de pilda. Acum, gândiți-vă câte ore pe zi stați alături de acești oameni? Cât de bine îi cunoașteți? În afară de a lua masa, sau de a sărbători ziua unui alt coleg, cum v-ați petrecut timpul împreună în ultimele trei luni? Un mediu plăcut de muncă înseamnă un colectiv energic! Oamenii alături de care munciți, zi de zi, nu sunt doar simpli colegi... iar dacă până acum nu i-ați valorificat, e timpul să o faceți!

Vă puteți imagina în costum de ski, alături de colegii dumneavoastră, la o altitudine de 1400 m, concurând pentru cupa de ski a companiilor sibiene?
Indiferent de vârstă, sex sau ocupație... Fie că vă place sportul... Sau iarna... Deconectarea... Competițiile... Aerul curat de munte ... Sau munca în echipă... Veți avea ocazia să vă bucurați de toate aceste lucruri, alături de colegii vostri, sâmbătă, 16 februarie 2013, la Arena Platoș!
O simplă schimbare în rutina zilnică face minuni!

Ce trebuie să faceți?
Regula be bază este alcătuirea unei echipe de 4 participanți, care să conțină cel puțin o reprezentantă a sexului feminin! Se pune accentul pe ideea de diversitate și originalitate! avand minim o participanta in componenta acesteia. Nu știți să schiați? Un motiv în plus să participați! Aveți timp suficient să faceți cunoștință cu pârtia și skiurile, iar până la jumătatea lui februarie, veți fi cu siguranță, cei mai buni prieteni!


Cupa de ski a companiilor sibiene este un eveniment organizat de Asociatia Discover Romania și Asociatia 2x2 Romania, destinat angajațiilor companiilor din județul Sibiu, dornici de ceva nou, mișcare, sănătate și socializare! Mai multe detalii gasiti pe pagina Cupa de ski a companiilor Sibiene - Sibiu 2013.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur