Promotorul culturii underground din Sibiu - la ceas aniversar!

Acum 5 ani, intr-o seara de decembrie, in subsolul cladirii de la nr. 26 din Piata Mica Sibiu s-a nascut o poveste, un concept nou pentru citadela sibiana, un proiect indraznet care in timp s-a transformat intr-o comunitate.
Bohemian Flow Art & Pub este astazi un promotor al culturii underground in Sibiu, un loc unde prind viata proiecte culturale, festivaluride muzica live, de arta si poezie.
In Bohemian Flow au prins viata in ultimii ani trupe de teatru si trupe de muzica; au fost sprijiniti artisti din toate domeniile, atat din tara cat si din strainatate.

Săptămanal au loc concerte live, teatru de cafenea, expoziții de pictură, fotografie si arta.
Bohemian Flow Art & Pub este astazi stalpul in jurul caruia s-a creat un univers cultural colorat si divers, comunitatea artistilor si a iubitorilor de frumos, locul unde se intampla lucruri care incurajeaza consumul de arta.

Weekendul acesta suntem invitati sa aniversam o jumatate de deceniu de Bohemian Flow Art&Pub! Adica 5 ani de distractie! 5 ani de momente unice! 5 ani de concerte, teatru, spectacole, cultura, arta, muzica si poezie. 5 ani de Bohemian Flow celebrati in 3 zile de sarbatoare!

VINERI 13 decembrie – vino la o noapte de muzica live cu Renegades, Electric Band& Friends!
SAMBATA 14 decembrie – hai sa facem rezumatul PARTY-urilor de legenda cu DJ Vasile!
DUMINICA 15 decembrie –impartim tortuletul cu trupa de teatru „Lipiciosii”, care aniverseaza alaturide noi 1 anisor de existenta! Impreuna, bucuria se aduna! La multi ani, Bohemian Flow!

Sunteti invitati cu toti sa le fiti alaturi! Haideti sa ne bucuram impreuna de un weekend plin de viata in Bohemian Flow Art & Pub!

1 comentarii:

Eduard spunea...

Bafta in continuare baieti! Ati facut treaba buna pana acum.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur