Din ciclul "M-AS SCHIMBA DAR NU AM PAMPERS" - De la anul ma schimb!

Eu as adauga: „baiete trage apa!”.
Am primit un email de la un Paul Coman, probabil bine intentionat, care in mareata incercare de a ne lumina, in trei minute, reuseste sa spuna doar: „Va rog, dupa ce va ridicati de pe WC...trageti apa, ca pute!”.

M-as schimba dar nu am pampers from Paul Coman on Vimeo.

2 comentarii:

NuPrivi spunea...

Sunt de acord cu invatatul:D

DoarATAT spunea...

Buna Ziua !
Daca STAU sa ma gandesc ... ceea ce fac de altfel foaaarte rar, in ultimele 7 luni M-AM TOT Aparat, deci Neschimbandu-ma ... trebuia SA NU AM ... Nici un discomfort.
M-am Hotarat : Sa NU ma mai apar, DECI ... O PROFUNDA Schimbare, care ar trebui "sa ma Arunce in NEGRE Tenebre ... de disperare" !!
Cu Toate "astea" ... EU ma simt asa de relaxat ... CA RISC sa-mi "ies din Forma" !
Din FORMA ... in CARE ... m-am BALACIT ... "aruncat" de altii !
Conform domnului Paul Coman, inseamna ca eu sigur SUNT un TAMPIT, deoarece NU "m-am Inregimentat" ... "studiului ... aprofundat" via "America" !
~
Va astept GIGELITATEA ... pe la mine, neaparat ... sa dati cu "subsemnatul" la ultimul articol de pe "Principal": vineri, 22 ianuarie 2010~"Va multumesc ... PRIETENI dragi !"
Adresa mea de profil, NeSUPUSA "Schimbarii" este:http://www.blogger.com/profile/12637013553674152721, iar "Blogul": http://corneliusrosca.blogspot.com/
Important, pe coloana "Gadget"-uri, referiri despre Prieteni, Prietenii !!
~
Desi risc sa va produc UN Discomfort Coplesitor, va urez totusi, sa aveti"
Un AN NOU Minunat ! (care presupune ... o Schimbare Exponentiala !) (pentru) La Multi Ani ! ... LUMINA !
Schimbarea dvs. de sfarsit de an ... banui ca s-a produs ... prin Stagnare~Relationala, DECI ... VOM continua ... fara "batai de CAP" !!
~
23.01.2010.6~5:27 AM
~,

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur