Film: Sapte psihopati - Seven Psychopaths


Colin Farrell, Christopher Walken si Woody Harrelson, actorii principali din Sapte psihopati si un caine, aka Seven Psychopaths in regia lui Martin McDonagh, au reprezentat motivele pentru care m-am uitat la film si inca pastrez sentimentul satisfactiei unui film dragut.


Ingredientele de thriler, imbinate grozav cu cele de comedie neagra, au dat peliculei bunul gust al unor roluri simpatice, pline de intriga si umor si replici imposibile. Dialogurile amuzante si superficiale dar cu pretentii de profunzime, scot in evidenta subiecte  care reprezinta, sau ar trebui sa reprezinte, framantarile interioare ale fiecarui om cu privire la religie, familie, prietenie si dorinta de a fi mai bun. Desi tonul filmului este pacifist pana la extrem (un personaj moare refuzand sa riposteze, altul isi risca viata din acelasi motiv, etc) filmul este bogat in scene violente din care nu lipsesc celebrele impuscaturi, pumni si creieri imprastiati. 

Daca ma intreaba cineva peste doua saptamani, probabil as spune ca e un twisted movie cu efecte speciale patetice in prima scena in care apare cateva momente si Michael Pitt (The Dreamers-2003), peste care se trece foarte usor gratie distributiei. 
Sapte psihopati si un caine, aka Seven Psychopaths ruleaza la cinema Arta si costul unui bilet este de 12 lei.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur