Perspective

Spuneti-mi ce perspective aveti ca sa va spun cine sunteti! Sau mai bine decat atat, cel mai oportun ar fi sa dam curs unei invitatii primite din partea AIESEC, pentru cei care nu stiu, cea mai mare organizatie studenteasca din lume prezenta in peste 110 tari.

Despre ce este vorba?

PERSPECTIVE, o conferinta business adresata mediului de afaceri din citadela sibiana.

Ce este PERSPECTIVE?

PERSPECTIVE este un eveniment special cu rolul de a aduce beneficii incepand cu posibilitatea de a identifica noi oportunitati de a va gasi noi parteneri de afaceri si colaboratori pana la posibilitatea de a va promova in randul companiilor participante atat direct la locul eventului cat si prin modalitati online si offline. Fireste, oportunitatile reale sunt nelimitate.

Ce spun organizatorii?

"Deoarece ne place sa ne implicam activ in dezvoltarea mediului economic din Sibiu, anual, cu ocazia aniversarii noastre (n. AIESEC) organizam PERSPECTIVE, o conferinta busness adresata direct mediului de afaceri local. Prin aceasta conferinta ne propunem sa cream un cadru profesional placut de intalnire si interactiune intre companii, leaderi de piata, companii mici si mijlocii, anteprenori, mici si mari intreprinzatori si organizatii non-profit", si-au propus organizatorii acestui eveniment inedit in Sibiu.

Unde va avea loc, dar mai ales cand?

Sibiu, 22 februarie 2013, Hotel Continental Forum, insa pentru mai multe relatii legate de inscriere, beneficii sau pachete accesati siteul dedicat evenimentului http://perspective.aiesec-sibiu.ro.

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur