Start Pub Quiz - sezonul al III-lea


Au trecut sarbatorile insa distractia continua. Pentru unii incepe sesiunea! Pentru altii viata este cel mai frumos joc din care se invata cate ceva in fiecare zi. 
Cu totii stiati asta, insa stiati ca se poate invata in timp ce sunteti la o bere cu prietenii?

Daca nu stiati haideti sa va spun ca este vorba despre un concurs de cultura generala intr-un pub super fain din Piata Mica: Pub Quiz in Bohemian Flow. 
Ideea de pub quiz e simpla si frumoasa: pe de o parte,  presupune sa formati echipe de doua persoane si sa va alegeti un nume de concurs.
De cealalta parte, organizatorii v-au pregatit pix si hartie -  pentru fiecare echipa, 30 de intrebari de cultura generala - pentru fiecare editie, 10 editii - ca in fiecare sezon - si premii pe masura: 100 de lei saptamanal si o excursie pentru doua persoane, in tara sau in strainatate - in valoare de minim 500 de lei - pentru echipa care acumuleaza cele mai multe puncte la final de sezon. 

Acestea fiind spuse nu mai ramane decat sa va urez bafta la premii si sa va distrati cat mai fain! Ne vedem in fiecare miercuri, orele 20:30, in Bohemian Flow, Piata Mica nr. 26! 
Pub Quiz - sezonul al III-lea - START!

2 comentarii:

Cgv spunea...

Tin sa va felicit pe aceasta cale pentru initiativa, mult succes!

Anonim spunea...

geniala ideea, bravo organizatorilor!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur