Festivalul Medieval Cetati Transilvane – participare extraordinara!

Astazi, Sibiul va deschide portile in centrul vechi al orasului, respectiv in Piata Mare si Piata Mica, celei de-a IX a editii a Festivalului Medieval „Cetati Transilvane”.

Iata asadar, ca si pana acum, ultimul sfarsit de saptamana a lui August cheama la sarbatoare timp de trei zile si trei nopti orice cavaler, domnita sau simplu spectator.

Asa cum ne-am obisnuit festivalul va incepe cu o parada la care va participa si in acest an prea-inaltul, adica somitatea sa, nimeni altul decat cel mai tare citadin al timpurilor contemporane, singurul om care isi parcheaza bolidul in Piata Mare, cel care taie si spanzura in edilitatea sibiana dar mai cu seama in consiliile locale si judetene, imbracat in haine de cavaler, cavaleri si domnite, in aplauzele tuturor....tovarasul Johannis. Mare primar cu mic caracter...

Brianna Caradja, scuzati ignoranta dar habar n-am cine este, este invitatul special al festivalului si va invita la parada: „Revin cu drag si in acest an la Sibiu pentru farmecul acestui oras medieval, pentru felul unic in care sibienii isi primesc oaspetii, pentru trei zile de poveste medievala fara egal!” Click pe imagini pentru programul festivalului7 comentarii:

Ana-Maria spunea...

In Sibiu,cam tot ce se intampla in domeniu cultural si distractiv,se intampla foarte frumos.
Pe primarul ala nu il stiu si nici nu ma-ntereseaza.
Brianna Caradja este o printesa de Romania,descalecata din neamul nu stiu cui,al saptelea picior de caine ,ruda prin nu stiu ce chestie cu casa regala de Romania...nah!:)
De as avea timp ce m-as mai duce si eu in Sibiu in perioada asta...!!!!!

Ada Angharad spunea...

Printesa Caragea este o blonda care apare pe la ce telviziuni o cheama, si isi da cu parerea despre toate cate sunt sub soare. Un fel de Nikita, sau de tanti Oriflame al carei nume imi scapa acum. Nu stiu cat e de printesa,
dar de cand am vazut un pictorial cu ea in Plai cu Boi (ea pe post ce ciocioaca ce muncea niste iobagi tineri si vanosi) nu mai valoreaza nici cat o ceapa degerata. Pasarica regala a fost
cam mult pentru mine. Si apoi vrea sa intre in politica si sa fie luata in serios ca reprezentant al monarhiei...

Ada Angharad spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Ciprian D. spunea...

De ce nu au luat o fatuca din piata in locul asteia, Briannei, nu inteleg...

Mihaela Petrescu spunea...

Pentru ca nu-i printesa! Ca , iar viseaza lumea la regi, (regele muzicii pop, de ex:)De ce sa n-o avem si noi pe-a noastra?

Mihaela Petrescu spunea...

Tare mi-ar place sa fiu la Sibiu acum!

Şcoala Gimnazială ,,Carmen Sylva" spunea...

Vai! Nu stii cine este Brianna? Cum asa? Este o tipa care apare la tv numai prin scandaluri legate de un divort si se cearta cu un fost sot. Un fel de Nikita, Naomi si altele asemenea, dupa cum a zis si ,,dreamwind55". Halal printesa!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur