Imprumutul, FMI-ul, Guvernul si Banca Nationala – pe fondul crizei...

...economice, sociale sau politice?

Desigur e foarte important sa ne concentram atentia asupra fratelui presedintelui care a facut afaceri dubioase cu armata sau cu teroristii, mi-e egal. E foarte important sa ii dam in freza unui ministru care isi exteriorizeaza fantasmele erotice in documente oficiale ale ministerului pe care il reprezinta, la fel cum merita sa-i dam in bot cand il desaleaza pe un biet primar intr-un joc popular precum Zarzarica Zarzarea.

Demn de toata atentia noastra este si spectacolul Madonnei, dar mai ales ce baga pe sub nas, ce scoate pe gura, de cate ori faci pipi si ce consistenta au excrementele vedetei.
Toate acestea precum si multe alte lucruri care ne atrag atentia sunt extrem de importante pentru individul care vrea sa fie bine informat.
Atat? Nu il influenteaza deloc? Ii ating in vreun fel nivelul de trai? Ii este afectata capacitatea de supravietuire a omului de rand?
Nu...dar se amuza copios, se distreaza pe cinste.

Pai atunci...iarasi ma gandesc ca ne meritam soarta, caci orice are legatura cu imprumutul de la FMI ne afecteaza deja si ne va durea de vom face pe noi. Poate atunci vom mirosi cat de imputita ne este conditia si ne scoatem nasul din excrementele altora. Si cine stie, poate, asa scarbiti, vom mai avea taria sa luam atitudine.

Asta a fost atunci...iar acum, altfel stau lucrurile:

3 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Dezolant spectacolul "Divei"....
Va invit la o evadare din multele probleme cotidiene si sa gustati o clipa de nemuritoare poezie.....
O zi speciala sa va dea Dumnezeu!

Ciprian D. spunea...

Sarut mana!
Tind sa cred ca pe la noi fiecare zi este speciala. Nu perfecta...ci speciala.

Mihaela Petrescu spunea...

Al cu coasa mai e inca printre noi?
O noua maniera de a-si indeplini fisa postului?!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur