Loto 6 din 49 versus Loto Italia

Cu doar doi euro, un italian a devenit mai bogat cu 147 milioane de euro. Ma rog, atat a fost premiul caci omul va ramane cu jumatate doar, dupa ce i se vor impozita banii castigati.
Oricine putea castiga premiul cel mare caci sansele erau de 1 la 622 milioane.
La noi...nix castigator, ca inca nu-s alegeri, Ogica e al dracu de ghinionist ca i-au iesit doar cinci numere, si Loteria Romana inca nu s-a pus de acord cu SRI-ul in ceea ce priveste alegerea functionarului care „va ghici” numerele norocoase.

Asa se castiga in Romania la loto 6 din 49, la alegeri europarlamentare precum ultima data, taman de catre un angajat al Ministerului de Interne, iar la alegerile parlamentare de un simplu, al naibi, anonim.
Prin urmare, potul cel mare va fi castigat de...acelasi anonim, la alegerile prezidentiale din toamna, la care, culmea, dintre sase candidati...numai unul va fi norocos, adica cel care a mancat/v-a manca mai mult...rahat.

2 comentarii:

Neamtu' spunea...

NU mai e noutate, deja. Ai dreptate, in ani electorali se castiga la loto. Sau cand sunt jurnalisti prinsi prin Iraq si e musai sa fie deviata atentia publicului larg. Am mai scris si eu ca extragerile se pot 'face' cum trebuie, am mai scris ca nu voi mai juca la loto. E o lehamite generala. Si totusi... sunt destui disperati care sa dea putinii bani pe care ii au, pe bilete necastigatoare!

Ciprian D. spunea...

In Italia, de pilda, potul cel mare a fost de 147 milioane de euro iar incasarile pentru bilete au trecut de 2 miliarde de euro.
Nu stiu daca e disperare, naivitate sau cretinism pur.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur