Nicolle Stanese (nu) se casatoreste!

Nicolle Stanese a noastra, si cand spun a noastra vreau sa spun...a tuturor, se pare ca (nu)se va casatori in cele din urma. Cum cine e Nicolle Stanese? Stiti voi, tipa (snur fara tate fara cur) care pe plaiuri sibiene se da drept Raluca datorita emisiunii de cretinvertisment care multumim lui Dumnezeu se intampla doar o data pe saptamana in regia lui...Marcu. Cum care Marcu? Ma rog...doar nu credeti ca voi intra acum in... analele mass-mediei locale.

Ok, pentru a inlatura suspiciunea ca imi bat joc de cineva, va voi spune cine e Nicolle asta. Ei bine, este o fatuca, nici prea isteata nici prea...isteata, care pana la 20 de ani a realizat multe. De pilda si-a luat Bac-ul -surse din anturajul ei spun ca la oral s-a descurcat cel mai bine-, a prezentat o - sa-i zicem – emisiune prin Promenada Mall, dar mai ales a reusit sa apara intr-un documentar alaturi de maestrul Ion Besoiu in care ilustrul maestru a aparut ca un batran ramolit si libidinos caruia ii curgea din gura, intrucat ochii ii jucau intre cracii si decolteul...gol al Nicollei.

Acum, fiind lamurit aspectul identitatii Ralucai, adica Nicollei, ma rog sa-i spunem „tipei”, sa va spun cu cine (nu) se casatoreste, desi probabilitatea de a castiga la loto cu o varianta simpla e mai mare.
Gura targului, a se intelege a clubbing-ului sibian, spune pe la colturi - dupa un uischi cu redbul - ca fatuca noastra, tipa asta Nicolle, ar fi cam muscat mana care ar fi „hranit-o” inca de pe vremea pe cand era doar o pitipoanca intr-un liceu de fite. Fireste ca ma refer la aceiasi mana care a avut rol de rampa de lansare dintr-o emisune de toata jena, locala, in ditamai matinalul national: doamnelor si domnilor, Adrian Bibu, director de marketing la Antena 1 Sibiu care a devenit vice-campion european in artele bataii - Taekwondo - pentru a o determina pe frumoasa Nicolle sa revina „acasa” (desi ei ii sta-n gand sa ramana-n capitala fascinata de modelul Bianca lui Bote).
Fireste, asta dupa ce Razvan si Dani odata intorsi din vacanta ii vor trage... un sut, intrucat unul prefera femeile mature (precum Raduleasca) dar amandoi siliconatele mitice (precum cele ale Daniela Crudu).

Indiferent de ce va face noi vom continua sa o iubim, ca ca ea alta...nu gasim.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Nicolle ramane in capitala :)
Se pare ca va prezenta din toamna Povesti de tablod (din cadrul Observatorului)spune Tvmania.

Anonim spunea...

probabil se va parui cu Bianca pentru Bote!
sau gaseste alt Bote :)

Marius Ola spunea...

Eu cred că sunt doar răutăcisme. Cine îşi poate închipui că fătuca nu prin muncă, preseverenţă şi talent - mai ales jurnalistic - a ajuns pe baricadele emisiunilor d esucces din Capitală?... Eu unul, nu!:)

Ada Angharad spunea...

Acum esti rau. Ce ti-a facut fatuca asta? E plina tara de piti si sugative, odar n-o sa ne legam de toate care fac si ele un ban cinstit.Ai- ai, traficiul asta. Si la postari mai bune si mai serioase!

Ciprian D. spunea...

Faptul ca sunt rau denota faptul ca in egala masura sunt bun, you know, datorita dualismului universal :P

Daca dinre toate persoanele care fac "trafic" cum spui tu, doar una considera ca drumul spre succes este unul anevoios in care poate reusi doar prin munca cinstita si efort sustinut, nu prin a-si deschide orice orificii in afara de inima...ei bine chiar si postarile "mai putin bune sau proaste" cum le spui tu au un ton moralizator.

Asadar nimic nu este in van, caci all things are possible, dont u think? :)

Ada Angharad spunea...

Sincer, eu cred ca fetitele de 14 ani o vad pe asta si pe alte piti si trag concluzia ca e mai usor sa fii...permisibila si bine orientata, decat sa muncesti. Asta e mai nou modelul universal de succes.

Ciprian D. spunea...

Din pacate e adevarat si e foarte trist insa daca suntem indiferenti la ce bun sa ne miram ca vom culege furtuna cand semanam vant?

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur