Mmhh-urile...lui Nicolle, a lui Stanese!

Cu mari eforturi am putut urmari pana la capat emisiunea pitipoancei noastre Nicolle. Cine nu stie, pitzi Nicolle realizeaza o emisune in Promenada Mall deoarece asa e moda.

Ei bine, Nicolle a noastra taman si-a luat BACul, fie vorba intre noi destul de slabut – pana si Gigel a luat o nota mai mare decat ea, dar despre asta a vorbit Calin, si in cazu in care intentioneaza sa urmeze cursurile unei facultati am doua cuvinte pentru ea: pozeaza fata, fa filme – porno daca-ti place, i dont care – dar stai departe de jurnalism.

Nici nu stiu ce a fost mai iritant in emisiunea pitipoancei de azi: faptul ca raspundea afirmativ cu Mmmhhh-uri – probabil din cauza herpesului – aproape mi-a fost scarba...bleax!, faptul ca in stand-up-uri statea cracanata ca o baba, faptul ca tinuta ei fizica este nitel adusa de umeri in fata, altfel spus sta cam cocosata, faptul ca se imbraca de-o penibilitatea ce depaseste limitele pitipoancelor, sau faptul ca considera ca soferii sibieni nu sunt educati. Sa mori tu ca soferii sibieni nu sunt educati, fato! Stai sa te intalnesc in trafic! Lol
Oricum noi o iubim pe Nicolle; fiecare oras trebuie sa aiba un fel de proasta satului. Nu renunta Nicolle, ca ca tine nu gasim alta asa frumooooooaaaasssaaa, desteaaaaptaaaaaa, etc.
Cateva sfaturi in cazul in care totusi va continua: chiar daca acum ti se pare imposibil, vorbeste limba romana, draga; stim cu totii ca e criza dar fa si tu eforturi si pune naibi ceva mai mult material pe tine ca unii sufera...cu inima; unde nu te pricepi nu te baga – pana gata astia centura...ramai pe trotuar...

Aaaa...si inca ceva: fereste-te de Gigel in trafic; am auzit ca e pornit sa iti arate fundul pe geam, dovada a cizelarii, a rafimanentului soferistic sibian.

Te-am pupa cu totii draga Nicolle dar ne e teama (a se intelege scarba) de herpes! Fa ceva cu el draga, si concediaza-i pe aia de la machiaj!

9 comentarii:

dana spunea...

E penibila Nicolle asta a lu' Stanese...,cand apare in matinalul de la Antena 1..prezentand vremea din Sibiu..pana si asistenta aia...a lu' Crudu...o ia la misto..nu mai vorbesc de cei 2 prezentatori..asa ca, ii transmit si eu...sibiencei noastre...cat mai departe de jurnalism....:D....si de soferii sibieni...:)))

Geocer spunea...

Hai ca sunteti rai. Doar un 5 la mate si ati si tras concluzia ca era gata sa pice bacul.
Nu-i iau apararea, ca n-o cunosc, habar n-am ce-i poate pielea, dar cred ca un 5 la mate e prea putin ca s-o besteliti in felul asta.
Si acum intre noi : bai, sunteti siguri ca are herpes? Nu de-altceva, dar altfel arata bine si poate ca m-as arunca la o partida. Aveti idee cam ce tarife are?

raudemusca spunea...

Sa mori tu ca nu-ti place despre ea si despre emisiunea ei! Sa mori tu ca ce ai scris aici e chiar parerea ta! Nu te cred baaaah! :P Misoginuleeeeee! Huoooooo!

raudemusca spunea...

Yo man, da' stai asa! N-o cheama RALUCA???

Ciprian D. spunea...

@Geocer
Am auzit ca cei de la Antena1 Sibiu o platesc cu...un lollypop, ca de nu te miri ce baga in gura! lol
Pe un kil de bomboane din alea de care duceam noi la scoala cand era ziua noastra, din alea bune trase in cacao, ohh...nici nu vreau sa ma gandesc ce ar face pentru ele. ::)))))

@raudemusca
Apoi daca si Nicolle a lu`Stanese, alias Raluca, ii frumoasaaaa...m-am convins ce gusturi ai. Nu ne putem screme in gusturile omului, deh, dar ne putem baga picioarele.lol
Fata asta nici macar nu e femeie, monser, caci prea face eforturi sa ramana pitipoanca. Daca nu stii care-s diferentele dintre o femeie si o pitipoanca...search on google. :)
Hai ca m-am prins...si tu o urasti! :)

Mazemania spunea...

hahaha "Gigel" ce bun comentariu! Mai ca imi vine sa scriu iar despre ea.... :))

Anonim spunea...

mai sunteti atat de rai si bateti apropouri cand habar n-aveti nimic despre ea...io o cunosc de multa vreme si este o persoana responsabila si n-ar face niciodata ce a-ti spus voi...dar fiecare cu ce-l doare

Anonim spunea...

nicoleta caracter de ciocolata

am citit pe un blog ca acum are si iubit - pitzi are de toate acum / bineinteles; nimeni altul decat un tip insurat; vai cat rafinament cu putoare de caca oooo

Anonim spunea...

in numele bunului simt, ai luat zece la jurnalism cand scriai de doo ori "naibi". Sau tastatura e de vina si aci,tot de doo ori? un coate goale ce esti.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur