Pentru femei...despre durerea femeiasca!

Dupa ce am polemizat cateva ore, cu Iubi Iubi, despre drepturile barbatilor vs drepturile femeilor, ca sustinator al tuturor miscarilor feministe...ma simt dator sa le ofer femeilor un... trandafir muzical:

10 comentarii:

Mihaela Petrescu spunea...

Multumesc Gigel. Muzica e frumoasa, dar textul e cam..."exagerat".Nu toate femeile sint ...nu toti barbatii sint...Hai sa nu fim extremisti!

Ciprian D. spunea...

Deci nu e trandafir....ci papadie muzicala? ::)))))

Mihaela Petrescu spunea...

Nu, nu e trandafir. Nu pentru mine.
Fiecare isi are trairile lui si dreptul sa si le exprime.Eu insa nu cred in feminism si sexism si misoginism si ...alte prosteli.
Sa-mi cer scuze?

Ciprian D. spunea...

Chiar asa, exista feminism si misoginism sau sunt doar doi termeni inventati pentru justificarea unor atitudini, activitati, etc?

Ada Angharad spunea...

Pe pariu ca e Paunescu la Cenacului Flacara. Si pe pariu ca o sa scoti carnea la dezgehtat in urmatoarele minute? Si pe pariu ca cu toate drepturile tale legale sociale si morale, pui, nu fac o ceapa degerata daca nu ai o femeie langa tine, fara de care, desi nu e la fel de eficienta ca un barbat si nu poseda nici aptitudinile lui intelectuale, esti fiul ploii? C-o fi mama, c-o fi iubita sau invatatoare...

Ciprian D. spunea...

Am executat operatiunea carnea! :) cine sunt eu sa te contrazic? :P

Mihaela Petrescu spunea...

Doar niste termeni care se vor notiuni care sa justifice ...ceea ce justifica: prostele. De fapt rezultatul unor frustrari nedeslusite.

liviu amza (nadie) spunea...

mai gigel femeia trebuie respecatata.dar in primul rind ea tebuie sa se respecte pe ea.sa stie sa imbatrineasca frumos.sa stie ce sa manince sa nu fumeze sa nu bea sa faca sport.atita timp cit barbatul abia cara 20 kile de apa iar femeia are 100 de kile ce face?daca lesina pe el nu mai poate naiba sa cheme salvarea moare sufocat.te poti mentine in forma.mergind pe jos chiar alergind.daca prin alimentatie ai mincat 1000 kcal si consumi prin efort fizic inteletual 500 unde crezi ca se duc cele 500 de kcal?isi face rau ei.de ce?probleme de sanatate probleme in pat.scade apetitul barbatului.cel care nu adora formele rubensiene plinge de se rupe.stiu ca asta o sa supere.daca se ingrasa nu inseamna ca n-o mai respecti ca o bati sau altceva.poate ca nu merit respectu nici unei fei.merit dispretuit.dar am vazut ca daca maninc si nu fac miscare ma ingras.abia mai ma inchei la sireturi.nu-i placut de loc.poti sa maninci cit vrei daca faci efort te mentii in forma.idal este cit manici atit sa consumi daca ai greutatea ideala.NU POT SA SLABESC.NU EXISTA.acelasi lucru pot sa-l spun si despre tigari alcool.cu aier nu te ingrasi.o sa fiu injurat.bravo celr care reusesc sa mentina tonsul muscular rin sport.

Ciprian D. spunea...

Asadar, bravo mie!

Ada Angharad spunea...

Tatiana Stepa a murit astazi, Odihneasca-se in pace!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur