EBA si-a schimbat masina! Din nou?

De ce ar fi asta masina Ebei? Deoarece, in marea ei nimicnicie, cand si-a anuntat insemnul electoral EBA, cu toate ca brandul fusese luat atat in tara (Brandul EBA apartinea deja unei firme private, EBA Design, care produce mobilier unicat, pe comanda. Firma detine atat adresa www.eba.ro, cat si domeniul de mail@eba.ro ) cat si in afara tarii (Exclusive Buyer's Agent, o companie implicata in tranzactii imobiliare, care detine site-ul http://www.eba.com/), a adaugat "e si numarul meu de la masina!". Faptul ca Elena Basescu credea ca "toata lumea din oras" o cunoaste dupa numarul de la masina este o inca o dovada de nimicnicie, caci nu-i asa, cat de cretin trebuie sa fii incat sa crezi ca lumea se invarte in jurul masinii tale?
Prin urmare, daca pana acum tovarasa Elena Basescu avea un harb de masina, o Dacie carosata, odata cu statutul si-a tras masina noua. Saraca o fi uitat in ce an s-a nascut sau vrea sa para mai in varsta, ca si cand ne-ar putea pacali ca e mai inteleapta. Fie vorba intre noi, nu e de mirare ca doar nici tatal sau, ditamai prezidentu,
nu a stiut cati ani are progenitura lui: „Am văzut abordări de genul tatăl ei e vinovat, de ce nu o opreşte. Măi oameni buni femeia asta are 28-29 de ani. [...] ” a declarat mascariciul prin martie.
La cat o duce capul nu m-as mira sa ca urmatoarea achizitie a Ebei sa fie un tractor. Sau un ifron.

10 comentarii:

Anonim spunea...

Ai merita să devii celebru pentru apelativul ”tovarășa Elena Băsescu” :)

Leo spunea...

Oamenii "este" rai, dom'le... Saracuta !
Asta imi aduce aminte de momentele alea din copilarie cand eram ba prea mare pantru a face anumite lucruri, ba prea mica pentru a face altele.

Geocer spunea...

Tractor sau ifron? Cred ca ai dat in mintea copiilor, Gigele. Data viitoare o sa-si ia elicopter tata, ca e mai de fitze, ce dracu'

Lucian spunea...

eu refuz sa cred ca e masina ei, n-o vad in stare sa circule doar cu o rabla de passat

Mihaela Petrescu spunea...

Bine, bine, da' sa ne dea si noua reteta! Ca" e unii care munceste de le sare capacele si ...geaba!"
Pariu ca nu-i pe munca!

Anonim spunea...

un amarat de passat nu e masina de fitze demna de eba...o confundati..ea are un range rover sport...dar poate e masina de partid?

In fine la mine pe blog: "Acum despre destinul lui Basescu intr-un univers paralel..."

Ciprian D. spunea...

Pana una alta e parcata zilnic pe Calea Cisnadiei colt co N. Iorga.
Inclin sa cred ca e masina ei doar pentru ca a spus: "EBA, e si numarul meu de la masina!". Din aceasta declaratie rezulta, nu-i asa, ca orice masina cu EBA e masina ei. lol

Neamtu' spunea...

INseamna ca are si pe la Roman un SLK. Il vad zilnic trecand pe langa sediu firmei. Hm... EBA asta, o sa aiba o mare problema cand o sa fie intrebata DE UNDE le are pe toate :))

Ciprian D. spunea...

"Va spune tata!" cu siguranta ca va fi raspunsul ei.

Ioana spunea...

Cand ma gandesc ca acest personaj reprezinta Romania in Parlamentul European ... Poate ar fi mai bine daca, pur si simplu, am uita de EBA si am scoate in evidenta persoane care merita cu adevarat sa fie acolo. Sunt sigura ca exista macar unul mai bun decat ea, care chiar se straduieste sa faca ceva pentru Romania, dar noi nu vedem asta pentru ca dam atentie celor care nu merita. Cat despre EBA la volan ... oare cunoaste regulile de acordare a prioritatii? Sau pentru ea nu este alta prioritate decat ... ea.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur