Gafele lui Basescu, Traian Basescu – mascarici de Romania!

Cand ma gandesc la Traian Basescu ma gandesc ca la un mascarici pe care nu te poti supara chiar daca vocabularul sau, de presedinte, este in penurie de cuvinte diplomatice.
Stim cu totii ca electoratul de care se bucura presedintele, ma scuzati – mascariciul, este in delir cand, fara pic de scrupule, foloseste trivialitati, argotisme de cea mai joasa speta, ce ar eclipsa pana si limbajul birjarilor.
Prima expresie triviala, a lui Traian Basescu, de care imi aduc aminte este „bah muie ti-am spus”, insotita de rasul cretinoid de tamp:


E drept ca pe atunci nu ne conducea tara si merita sa ii acordam circumstante cretinoide.
Vor urma, episodic, alte gafe, mai noi sau mai vechi.

8 comentarii:

raluca spunea...

stii cred ca de invidie ai scris un asa comentariu....si apoi el nu isi pune mintea cu tine..e logic ca ai avea de platit ceva daune morale daca te'ar baga in seama..mascarici si altele...dar..de ce nu scrii nimic de tine...mai comentatorule.....se vede ce bun esti..nici macar nu te baga lumea in seama sa iti lase comentarii

Ciprian D. spunea...

Ai mare dreptate, sunt foarte invidios pe Traian Basescu! Sunt invidios ca nu sufar de strabism; sunt invidios ca nu sunt chel; sunt invidios ca nu am o fiica proasta ca napul; sunt invidios ca nu ma injura lumea ca pe domnia sa, pardon ca pe el mascariciul; sunt invidios ca nu beau bere pentru ca mai apoi sa conduc masina; sunt invidios ca nu imi sta in caracter sa injur pe cei care vin in contact cu mine, sunt invidios ca nu pot sa iti spun ca esti "tiganca imputita" dar Traian Basescu ar face-o; sunt invidios draga Raluca, oricine esti tu, ca nu pot sa te numesc "gaozara" dar presedintele tarii noastre astfel te-ar numi, ba te-ar baga si in p**** matii, daca nu ti-ar da m***.

Eu ma jenez de personalitatea domniei sale, mascariciul natiei noastre, si nu pot decat sa te asigur ca te bucuri de tot respectul meu chiar daca nu impartasim aceleasi valori, chiar daca nu avem aceleasi principii sau idei.

Din pacate starile de frustrare nu ma determina sa scriu elogii despre distinsa mea personalitate, insa daca ai vreo curiozitate ma simt dator sa ti-o edific.
Cu sinceritate diferita decat cea prezidentiala, semnez Gigel.

You can sue me! lol

tudor CeMerita.ro spunea...

gigele, lasa-l/las-o in pace pe anonim... e doar un gaozar!

Neamtu' spunea...

no, problema se pune si la modul urmator: presedintele Romaniei lucreaza pentru NOI, el fiind angajatul nostru. Presedintia Romaniei nu ii da dreptul sa se considere mai presus de lege sau de oricare cetatean al tarii. 'Presedinte' este doar o titulatira, asta nu-l face mai destept sau mai cult. Atitudinea lui il face antipatic. Modul lui de exprimare, lipsa totala a diplomatiei... modul in care se comporta CETATEANUL Basescu arata ca nu e presedinte. Pentru asta iti trebuie mult mai mult.

Monica spunea...

:) Incredibil de bine expus si argumentat raspunsul tau la comentariul Ralucai. Felicitari! Rar mi se intampla sa exclam asta :)

Malpraxis spunea...

o doamne! e plina tara de oameni ca base...din pacate. unde o sa ajungem peste 10 ani?? nu vreau sa ma gandesc

Adeliné C. spunea...

Draga raluca, de free-speech ai auzit pana acum?
i-a zis mascarici, nu bulangiu, nu ratat, nu cretin , nu boul p*lii etc etc.

Domn'Gigel, felicitari pentru raspuns, mi-a placut mai mult decat articolul.

little RED spunea...

raluca asta ori e nebuna, ori e indoctrinata ori e inconstienta...ma rog parerea ei...
dar tre' sa fi muuult cucu-bau ca sa nu vezi ca base nu mai marita si nu a meritat niciodata postul pe care e.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur