Dreptul la replica: Asaseya


Pentru ca ne place sa credem ca traim intro tara civilizata, dar realitatea-i alta, pentru ca chintesenta dialogului autentic este sa poti sa si asculti, pentru ca asa e frumos din partea mea, eu fiind un baiat gigea, dar si pentru ca merita, acord dreptul la replica Asaseyaei:



Este pentru prima daca cand admir o critica negativa la adresa mea. Foarte bine scris si argumentat articolul tau. Inainte de a crede cineva ca sunt pe cale sa devin o moralista a blogosferei am un mare DAR: dar, e numai o parere. Mai mult, ceea ce am eu de spus, dintr-un motiv sau altul, se pare ca prinde la public ca sa spun asa. Ori atunci nu pot sa nu ma intreb: unde este problema daca eu aleg sa scriu despre ceea ce simt. Nu sunt pasionata de politica, nu ma intrereseaza ce a mai facut nu stiu ce personalitate, nu pot sa leg 3 cuvinte cu privire la minunata noastra tara din nici un punct de vedere, in materie de IT nu ma pricep, despre job vorbesc 8 ore pe zi…ok, nu e pe gustul tuturor, nu e moral, nu e bine, nu e cum vrei tu…si poate ca nici macar scris bine. Nu am studii in materie de literatura si nici talent liric sau epic, sunt o femeie care spune ceva…si o face bine dupa cum se pare.Gandeste-te, nu toata lumea il gusta pe Zoso, sau pe tine sau pe oricare alt blogger. Este imposibil sa scrii pe placul tuturor. Nici macar marii scriitori ai lumii nu sunt preciati de toata lumea. Insa, atata timp cat bannerul meu apare langa Curvette, atata timp cat tu si altii vorbiti de mine, si asta dupa numai 3 luni de blogging, am toate motivele sa continui. ps: si daca iti placea blogul meu ce te-a facut sa renunti? ai devenit moral peste noapte?
..........................................................................................................................................................
Multumesc pentru aprecieri, dar nu despre asta e vorba. Faptul ca ceea ce scri prinde la public nu este o motivatie inteligibila, si m-am convins de-a lungul timpului ca fiecare se multumeste cu cat merita.
Oare chiar nu conteaza cum mergi ci doar faptul ca te poti deplasa dintr-o parte din alta?
Nu sunt impotriva erotismului, nu sunt impotriva pornografiei, fiind un big fan al lui Sade, dar sunt impotriva oricarui lucru facut de mantuiala.
Ca bannerul tau sta langa cel al Corvettei nu este catusi de putin apreciativ; mai mult s-ar vorbi despre tine daca ai fi urmarita general devenind ucigasa blogosferica.
Marii scriitori nu sunt apreciati la unison insa categoric eforturile lor intelectuale nu pot fi puse la indoiala de nimeni.
In fine, moralitatea mea este nativa iar noaptea am prostul obicei sa imi adorm constiinta. Ce tampenie!
Imi cer scuze pentru falsele complezente prin care am intentionat doar sa indulcesc nitel veninul.
Nimeni nu-i perfect!

6 comentarii:

liviu amza (nadie) spunea...

ti-a zis-o(sic!)

Mihaela Petrescu spunea...

asta asa-i : nimeni nu-i perfect!
Si tocmai de asta nimeni n-ar trebui sa "judece" pe nimeni.

Malpraxis spunea...

mie sincer imi place blogul ei fata de celelalte de care ai adus vorba. fiecare e cum vrea sa fie si face ce vrea, pentru asta nu trebuie sa judecal...mai ales cand nu cunoastem persoana respectiva

Ciprian D. spunea...

Depinde de personalitatea fiecaruia; pe mine nu ma deranjeaza sa-i spun unui om cand bate campii, indiferent daca mi-e amic, prieten sau cunostinta.
Fireste, nu spun nimanui: "Ba ce fata de fund ai!" ci mai degraba: " Bah, nu te kk aici!" ca-n bancu` ala!

Malpraxis spunea...

pe tine nu are de ce sa te deranjeze dar pe omul caruia ii spui poate il deranjeaza.depinde si de persoana cealalta daca se supara sau nu

Ciprian D. spunea...

Cert e ca fac ceea ce imi place sa mi se faca; accept critica atunci cand gresesc, si ma bazez pe prietenia celui care imi spune franc cand sunt cu vaca...pe campie!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur