Gafa lui Basescu – la Dabuleni


Trebuie sa fii cu capul rau de tot ca sa nu vomiti cand constati ca cei mai multi dintre concetatenii tai nu numai ca sunt prosti, cretini si dobitoci, dar ca actiunile lor te afecteaza in mod indirect, caci majoritatea alege, nu-i asa?

Dupa ce l-a ironizat joi pe Mircea Geoana, numindu-l “sef peste bostanarie” ca aluzie la colegiul in care a fost ales, Dabuleni, mascariciul tarii pentru inca patru luni, respectiv domnia sa tovarasul Basescu, manat de consilierii - fara de care n-ar fi mai mult decat un marinar fara scorbut - a facut o baie in mijlocul celor pe care ia batjocorit, si si-a spalat pacatele.
Primarul orasului Dabuleni, Nicolae Dragoi, l-a apostrofat, vineri, pe mascariciul statului printr-o scrisoare deschisa spunandu-i ca locuitorilor orasului nu le este rusine ca isi castiga existenta cultivand pepeni si ca nu are dreptul sa ii jigneasca: "Ne exprimam o profunda dezamagire fata de cuvintele dumneavoastra jignitoare pe care ni le-ati adresat. Vrem sa va aducem aminte ca suntem cetateni ai acestei tari in care traiti si dumneavoastra si ca avem exact aceleasi drepturi. Dumneavoastra nu aveti nici un drept sa ne jigniti. Noi nu v-am jignit niciodata! Ar trebui sa va ingrijiti de faptul ca traim din ce in ce mai greu, ca nu ne ajung banii sa ne trimitem copiii la scoala, ca parintii nostri au pensii cu care nu pot sa isi asigure hrana si medicamentele. Acestea sunt preocupari demne de un Presedinte al Romaniei si nu faptul ca exista bostanarii in orasul Dabuleni.”

Drept raspuns domnia sa, cretinul statului cu ras de tamp, a declarat sambata, la Rm. Valcea, ca nu are motive sa-si ceara scuze locuitorilor din Dabuleni, deoarece nu a jignit pe niciunul dintre membrii acestei comunitati: "Pentru ce sa le cer scuze? Geoana si primarul din Dabuleni au inteles altceva decat ceea ce am spus.”
Eu zic sa crape pepenii in ala care da la intors, caci locuitorii din Dabuleni, capete luminate, au inteles ce n-a inteles „prostanacul” (vorba lui Iliescu) de Geoana, si au umplut bratele si portbagajul mascariciului cel pricopsit cu pepeni.

3 comentarii:

Geocer spunea...

Pana la urma, tot Base a iesit in avantaj : si baie de multime, si pepeni in potbagaj.

Mihaela Petrescu spunea...

@ Geocer, sint de acord cu tine. Ciinii latra , Base trece!

Unknown spunea...

Poate ca la prima vedere Basescu a iesit in avantaj (desi sincer ma indoiesc).. insa in realitate, baiatul si-a cam luat-o in freza. Ca tocmai incepuse tururi prin circumscriptiile fane PSD. Sa vezi acum ce o sa il primeasca aia tot in suturi, dupa gafa de la Dabuleni.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur