Mircea Badea a fost provocat! Mircea Badea - caracterizare gesepeteveriana



Doi flacai de pe gesepeteve (suna a mancare numele postului) l-au caracterizat pe Mircea Badea ca fiind "un individ de la Antena 3, un tip care sta cu parintii si care n-are unde sa mearga cu prietena"; cand spuneau "baiatul de la unspe la doispe, cel cu laptopu-n fata, cel frustrat ca are salariul foarte mic pentru ca n-are cum sa primeasca un salariu mai mare pentru ca el citeste niste ziare, ca altceva nu face" cred ca tot la Mircea Badea se refereau. De altfel tot la el faceau referire, cred, si cand spuneau ca "este omul care s-a remarcat in televiziune ca stie sa faca spagatul".
Nu sunt sigur daca era vorba de Mircea Badea deoarece nu au pomenit nimic de nas si de muci! bleax...man!
Cert e ca erau tari ca femeile la telefon limbricii aia de la contraatac. Ma rog!
Una peste alta, hilara chestia, m-a amuzat de dimineata. Presimt ca o sa am o zi buna! De fiecare data cand ma barbieresc, si implicit ma uit in oglinda, imi spun ca ar trebui sa imi fie rusine ca ma bucur de tampeniile/necazurile altora.

19 comentarii:

simona ionescu spunea...

Da' de ce sa nu ne amuzam de tampeniile unor copii dupa ce ne enervam zilnic cu frumusetea de viata pe care ne-o ofera politicienii?!

simona ionescu spunea...

Atentie, am alt link la blog!!

Malpraxis spunea...

astia de la gsptv si de la sport.ro sunt niste nimicuri, ca si restul mass-mediei sau ca majoritatea mass-mediei ca mai sunt si oameni de bine. eu de vreun an asa am renuntat sa cumpar gazeta si prosport sao orice alt ziar de sport pentru ca nu am ce sa citesc din pacate. numai stiri pentru a face ziarele sa se vanda si nimic mai mult. sunt niste "tabloide" mai mult decat ziare de sport. daca s-a ajuns ca pe o televiziune de sport (sport.ro) sa existe emisiune de stiri in care stirile sunt prezentate de femei care se dezbraca spre fascinatia celor de pana la 10 ani. am ajuns rau de tot in materie de sport...

aventoro spunea...

Probabil urmeaza: Imperiul contraataca!

Anonim spunea...

Hai, mai, nu mai radeti de Badea! A ramas fara Teo, Raduleasca l-a flituit rau de tot, de tot, n-spe Simone Sensuale l-au mistocarit, la Jojo nu a incaput, Cristoiu i-a furat-o pe EBA, i-o mai sufla si Tolo si pe devotata lui viitoare presedinta a Romaniei ... :( Railor :( Nu va dati seama ca pierdem cea mai importanta sursa de declaratii :D
Mai cu grija...

Kosmin spunea...

Ce frustrati,chiar sunt penibili!!Daca au vazut ca nu le mai merge cu Prosportul au inceput sa se bata cu un singur om-Badea!!!

Doar Libertate spunea...

Ăştia de la GESEPETE, nişte RETARDAŢI. Nu poţi spune mai mult de jeguriule astea umane

Mihaela Petrescu spunea...

Ei , atunci bine! Pe astia nu i-am vazut, dar ma voi amuza cu replica pe care o sa le-o dea Badea.Daca ii va baga in seama.
Asta-i tragedia lui Badea : are I.Qul mult prea mare pentru lumea in care traieste.

Mihaela Petrescu spunea...

Ah, Inca ceva: Vad ca a devenit o moda: facutul de reclama luindu-se de Mircea Badea! Doar asa se mai aude de ei!

Anonim spunea...

Am impresia ca "cearta " asta seamana cu reclama ..
Scandal ..audienta

Mihaela Petrescu spunea...

@ Yoda : "retardati" de ce e o insulta? Este o dizabilitate. Retardatii nu au nici o vina ca s-au nascut asa.
Astia sint canalii!

Laura spunea...

Mai papagalilor, nu-i ajungeti la Mircea Badea nici la degetul mic de la piciorul stang...mai ciumpalacilor, am zis ca nici nu merita sa va bag in seama si sa comentez pe marginea subiectului, dar nu pot cand aud ineptiile pe care le debitati cu o nonsalanta inspaimantatoare! Stiti ceva? Jucati-va la scara voastra in liniste, ramaneti in continuare cu audienta voastra de 0.01 si HAI PA PA PA PA PA PA!!!

Unknown spunea...

He he, nememernicilor, cand o sa reusiti voi sa scoateti 5000 oameni in strada ca sa faca ceva fara sa primeasca de mancare sau de baut...atunci sa vorbiti de Mircea Badea..pana atunci sunteti zero barat in fata lui. Omul ala e un brand !!
Retardati ce sunteti !!!

Ciprian D. spunea...

@Simona Ionescu
Chiar ma miram ce e cu tine ca nu iti mai vedeam blogul. Mercic de link, acum m-am linistit!

@malpraxis
1-0 pentru mine, stau departe de lumea sportului, nu sunt microb(ist) :)))

@Sergiu
Nu m-as mira!

@Kosmin @ Yoda
Ca bine ziceti!

@Mihaela Petrescu
Sa nu exageram; e adevarat ca majoritatea are IQul cat marimea de la pantof. Asta il face pe Badea genial, dar nu e decat un tip normal.

@Laura
Le-ai spus-o fata! Trebuia sa-i si scuipi!

Mihaela Petrescu spunea...

Da , normal intr-o lume normala, genial printre sub-mediocrii .

Anonim spunea...

hmmm.. invidia e mare.. mircea badea e un tip foarte tare si e greu de ajuns la nivelul lui...

Anonim spunea...

desigur, toti ne visam mircea badea, anca;)

Malpraxis spunea...

@gigel eu sunt microbist si ma enerveaza la culme ca niste nesimtiti de zile mari isi bat joc de ceva in care eu pun suflet :(

Ciprian D. spunea...

Cand vine vorba de bataie de joc lipsa de scrupule se transforma in virtute.

@Andibob
Ma gandesc sa imi botez copilul "M.B" adica mircea badea, si o sa-l alint "in gura presei"

lol

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur