40 de lei figuratia in Ghost Rider 2 - duminica in Piata Mare - ultima zi de inscrieri

Centura cu profil de autostrada si Piata Mare din Sibiu sunt locatiile pe care le-au ales reprezentantii de la Castel Film pentru filmarile filmului Ghost Rider 2 cu Nicolas Cage.

Pana la 1 noiembrie, data la care vor incepe filmarile, cei de la Castel Film va trebui sa gaseasca 400 de adulti pentru figuratie care vor fi recompensati pentru fiecare zi de filmare cu 40 de lei. Faptul ca deocamdata sunt inscrisi putin peste 200 ma face sa cred ca foamea nu e chiar atat de mare la Sibiu.
Maine, duminica 17.10.2010, E ULTIMA ZI in care va puteti inscrie, intre orele 10:00 si 13:00, in Piata Mare (langa fantana arteziana este amplasat un foisor in care o gasiti pe Irina, o tipa dulce si amabila).

Tot pentru figuratie au fost alesi deja 25 de copii, elevi ai colegiului Brukenthal, rolul lor fiind acela de a se ruga in biserica si vor fi platiti cu 60 de lei pentru fiecare zi de filmare.

Acum sincer, m-as baga si eu sa fac figuri intr-un film cu Nicolae Cusca asta pentru patruj`de lei pe zi ori treij`de zile as castiga dublu fata de cu cat imi scot ochii astia din guvernul Boc (din pacate au nevoie de figuranti doar pentru doua zile, in 3 si 5 noiembrie).

Ca tot am adus vorba de tantalai, oare nu au nevoie in film de cativa deputati, senatori, ministri si un presedinte? Pentru cascadorii extreme poate? Sau pentru o scena in care ii impusca pe toti si mor...sa scapam naibii de ei.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Cel mai complet loc unde poti gasi lenjerie Hello Kitty.

Anonim spunea...

Unicul website unde poti gasi bijuterii Hello Kitty.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur