Cine il citeste pe Blogatu? :))))))

Blogatu.ro. mi-a devenit simpatic dupa ce si-a cumparat webcam si a definit astfel exhibitionismul bloggerului mioritic; fireste asta nu a fost insa o ratiune autentica, determinanta pentru a-l citi, asadar azi l-am citit prima data. Altii insa l-au bookmarkat si-l citesc zilnic inca din cele mai vechi timpuri.

Blogatu, intaratat de fartatele sau, Vis Urat, nu a ramas mai prejos si exact cand primul basea harta blogosferei Blogatul a venit cu ideea unei campanii extrem de importante in blogosfera (v-am zis de ieri ca gigantii blogo-sferei daca nu puneau punctul pe ro eram ai nimanui).

Infantila atitudine "In curand veti afla mai multe detalii despre aceasta campanie. Spor la comentat!" era cat pe ce sa ma induca in eroare si sa cred ca Blogatu are si se adreseaza unei audiente mito-cretino-dobi-infantila insa citind comentariile m-am minunat ca e mai mult decat atat.
La strategia lui de strangere de comentarii, pardon pre-campania extrem de importanta (lol), s-au inghesuit o suma de meseriasi exaltati de sansa de a-si lasa link fara a fi considerat spam (nu va obositi sa va edificati, nu merita, de-acum ma puteti crede pe cuvant).

In virtutea strategiei strategiilor si a sloganului daca n-ar fi EL (El se substituie cu: a)blogul lui; b) blogatu; c) audienta blogului; ) cine ar mai fi destept? atat ar mai fi de spus:
Blogatu-le, esti meseriasul meseriasilor, taticul campaniei campaniilor campanistice din blogosfera !

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur