Un "artizan" in calitate de speaker - Constantin Chiriac

Am certitudinea ca primul dintre invitatii care isi vor expune ideile la TEDx Sibiu va fi artizanul succesului teatrului sibian, Constantin Chiriac, directorul Teatrului National Radu Stanca si al Festivalului International de Teatru de la Sibiu, actor controversat si profesor emerit.

Inca de cand am vazut ca este in capul listei, atat pe site-ul tedxsibiu.ro. cat si in comunicatele primite, tinand cont de faptul ca audienta selectata cunoaste, indubitabil, experientele traite de Constantin Chiriac la editiile FITS si Sibiu CCE 2007, m-am intrebat daca nu cumva domnia sa se va da jos de pe piedestalul pe care (singur) s-a urcat si va vrea sa ne spuna ceva cu totul si cu totul inedit, deci interesant.

Ne va impartasi oare din experientele turneelor internationale ale TNRS? Va impresiona audienta povestind despre interactiunea actorului est european cu spectatorul sau cu lumea? O sa vorbeasca despre perspectiva tanarului actor, a actorului roman, ori dinamica actoriei romanesti?

Nu! Cel mai probabil isi va consolida soclul, adresandu-se cu platitudine influentatorilor prezenti in incercarea de a contrazice zicala: nici un om nu e de neinlocuit.

Un lucru este cert: de surprins va surprinde...placut sau neplacut.

3 comentarii:

Adrian spunea...

De ce te legi ma de D-l Chiriac? Chiar vrei sa ti-o iei pe coaja ateistule?

TEDxSibiu spunea...

"va surprinde intr-un fel sau altul... tu vrei sa il vezi?"

Ciprian D. spunea...

@Adrian
Libertatea de exprimare (nu) poate fi ingradita!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur