Ce cadou sa iti cumpar de sarbatori?

Cum ce sarbatori? De Paste, fireste! Sper ca e clar pentru toata lumea si nu exista pretenderisiri edificatoare referitoare la misterul iepurasului de pasti si mosului de craciun.

Nu stiu cum sunteti voi dar pe mine cand ma prinde cate un val ma tine mult. Spun asta, in pofida lipsei de modestie, fara a lasa sa se inteleaga faptul ca acum sunt pe vreun val. Despre ce e vorba?
Ei bine, de nitica vreme ma indeletnicesc, datorita personalitatii mele distincte si complexe, in speta acelei laturi exhibitioniste, asadar ma indeletnicesc a arata celor pe care ii consider, si ma considera, prieten/i (o parte virtuali) pe unde ma plimb si in ce scop, cu ajutorul interfetei Foursquare (gugal it, monser).

Este adevarat, in ultimul timp am cam abuzat de aceasta interfata si daca in prima faza mi-am zapacit prietenii prin mobilitatea de care am dat dovada, in a doua faza m-au zapacit ei pe mine cand vazand ca sunt intr-o locatie ma sunau ca sa le fac vreun comision (daca tot eram in zona), sa le cumpar ceva sau sa ii pescuiesc din drum. Nu e tare asta?

Anyway, acum ca am acumulat experienta mi-ar placea sa fac ceva pentru unul din cititorii citadelei sibiene, deci e concurs.
Premiul acestei provocari poate fi: un produs la alegere, niscai bani sau, de ce nu, poate fi sub forma unui comision, asadar iese din discutie Luna de pe cer.

Pentru a participa la acest concurs trebuie sa comentati. Pentru a castiga premiul pus la bataie, pe care de altfel il veti alege chiar voi in eventualitatea in care il veti castiga, trebuie sa faceti dovada ca vi se cuvine pe deplin.

Fara tura-vura, tot ce trebuie sa faceti este sa completati inceputul propozitiei: "Merit sa castig premiul, deoarece..."(completati spatiul punctat).

Mno amu` sa va vad! Hai bafta, pana vine iepurasul

Regulament:
1. Valoarea premiului la care va ganditi nu poate depasi salariul mediu brut impartit la rata inflatiei la care se adauga TVA-ul inmultit cu 1 euro la cursul de acum doi ani, la negru, adica nici mai mult nici mai putin decat suma exacta cu care il alimentez pe croco de fiecare data: treij de lei (asadar jucariile erotice au picat, ca-s scumpe-al naibii).
2. In ziua de Paste o sa ii spun celui/celei care va fi castigat ce ii voi fi cumparat de sarbatori.

3 comentarii:

Anna spunea...

Daca spun ca am fost cea mai "fata cuminte" si castig, si pun si eu inca pe-atata, facem fericite doua fetite care cresc numai langa un tata bolnav?

Ada Angharad spunea...

Care fetite, more details.....

Anna spunea...

Stiu ca au locuit intr-o casuta improvizata pe un camp. Acum stau in Cisnadie, nu stiu exact in ce conditii. Mama lor le-a parasit cand erau foarte mici, tatal (bolnav si fara prea multe posibilitati materiale) s-a incapatanat sa le ofere educatie si sprijin (nu s-a gandit nici o secunda sa le lase intr-un centru de plasament). Nu stiu mai multe detalii, dar as putea afla. Am numarul de telefon al tatalui fetelor. Eu la ele m-am gandit, dar, daca e mai multa nevoie in alta parte, let me know, raspund promt :) Si bafta celor care participa la concurs, eu am fost cam off-topic si-mi cer scuze.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur