Mircea Badea asteapta suspendarea emisiunii

Daca va fi suspendat, Mircea Badea va organiza un miting, in spiritul „dreptului la protest castigat in 1989”.


Eu nu inteleg de unde si de ce atata aversiune fata de Mircea Badea. Daca spune, injura, scuipa sau da cu pantoful, INTOCMAI cum ne-ar placea noua sa facem, ni se pare ca e huligan si derbedeu. Daca vorbeste prea elevat, prea academic dar coerent si inteligibil, adica asa cum ne-ar placea si noua dar nu putem, ni se pare ca face pe desteptul, ca si cand nu ar fi. Si atunci ne aducem aminte ca a fost candva mascarici matinal si ca facea spagatul.
Daca n-are blog, ii prost ca n-are; daca si-a tras blog, e prost cu blog si se lupta pentru suprematia blogosferei cu zozo ala.
Cand avem chef intram cu bocancii in viata lui privata si spunem ca iubita lui are sanii prea mari sau prea mici, sau ca are fundul mare ori prea mic. Ca si cand ar fi cumva vina lui. Si chiar daca nu i-a vazut nimeni sanii sau fundul iubitei tot sunt mari/mici, mare/mic. Ca nu stim bine ca nu s-a dezbracat in public iubita lui, fireste, din vina lui. Si daca s-ar dezbraca, el ar fi de vina.
Acum a fost iar amendat de CNA, indirect bineinteles, spre deliciul sau „supliciul” nostru. Apoi, daca bine i-au facut sau daca „merita toti banii”...numai noi stim, oricum pe el il doare-n cot atat timp cat noi ii facem audienta.

4 comentarii:

Anonim spunea...

amenzile CNA sunt pe regulament. Regulile se aplica la toti doar ca Badea voit le incalca. Asa isi mai face rating. Dar in fapt ce spune Badea, altceva decat comanda trustului sau de presa Intact alias Voiculescu?

aalexandraa spunea...

nu l-am prea urmarit pe Badea, dar atat cat l-am vazut imi place. pentru ca nu-l intereseaza nimic. multe emisiuni bune, care le dau coate in coaste unora, vor disparea acum, pe fondul crizei.

Ciprian D. spunea...

Nu cred ca logoreea-i caracteristica are la baza vreun standard Intact.
Faptul ca incalca normele CNA nu il face nici super erou dar nici instigator teribilist. Cu toate astea se poarta ca in primul caz si e inteles de cele mai multe ori precum in al doilea caz.

Ciprian D. spunea...

Orice criza, gafa sau balbaiala sociala, mondena, politica, etc, alimenteaza acest gen de emisiuni, daca ideea de baza este ca "place".

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur