Mass-media...purtatorul de cuvant al Ministerului Apararii!

Armata mass-media anunta disparita zeciilor de arme din sleahta M.Ap.

De cele mai multe ori sunt indignat atunci cand iau act de pateticele distorsiuni ale mass-mediei.

Aflu astazi din gura presei ca un sigiliu al unei incinte din comuna ilfoveană Ciorogârla a fost descoperit rupt, miercuri, în respectiva locaţie fiind depozitate şi arme. Tot asa suna si declaratia oficiala a purtatorului de cuvant al Ministerului Apararii pentru agentia Mediafax.

Vizavi de acest subiect am cautat pe google reactiile mass-mediei. Stupoare! Mass-media in incercariile ei carcotase se pare ca s-a izbit, fara drept de apel, de zidul ne-scurgerilor de informatii din partea ministerului vizat. Si pentru ca meseria de jurnalist presupune sa intri pe geam cand esti dat afara pe usa, jurnalistii lui peste au dat buzna pe ferestre fictive, plasmuind scenarii puse in carca surselor de tip elodiene. Ca daca in jurul Cotrocenilor ori al palatului Victoria merge figura, poate-poate devine regula generala. De documentare nu mai vorbesc, deoarece deadtimeul nu permite. Asadar, adio acuratete, adio etica si morala, adio deontologie, adio profesionalism.
Avem breaking news:
Mediafax.ro nu stie ca de multa vreme Ministerul Apararii nu mai este Ministerul Apararii Nationale, dar ne informeaza ca au disparut cateva zeci de arme din depozitul de la Ciorogarla.

Apoi, din lipsa de surse oficiale pune in carca Protv-ului data ultimei verificari a depozitului. Dau search pe protv.ro si in loc de o stire care sa confirme trimiterea aflu ca Michael Jackson e dat din nou in judecata, ca noua vedeta la Promotor e Columbeanca si alte can-can-uri.

De pe antena3.ro aflu ca ei nu au aflat ca paza obiectivelor militare nu se mai executa cu soldati. Wake up guys...de doi ani surogatul soldatului este sgv-istul. Oricum, specialistii in stiri ai antenei3 sunt siguri ca depozitul a fost pradat de hoti. Eu spun ca de teroristi, de membrii crimei organizate si de membrii agenturilor straine. Cine-i mai tare?

In tot acest timp pozitia oficiala a M.Ap. prin purtatorul de cuvant este in continuare ferma. Costi Spânu, a declarat că ancheta în cazul depozitului de arme din comuna Ciorogârla al cărui sigiliu a fost găsit rupt este în desfăşurare, din comisia de anchetă făcând parte reprezentanţi ai Ministerului Apărării, Ministerului de Interne şi procurori militari si nu a precizat dacă s-a constatat că lipsesc arme, spunând doar că ancheta şi inclusiv inventarul bunurilor din depozitul respectiv implică mai multe etape.

Enervata, media intelege altceva. Ziare.com citeaza sursa ziare.com si titreaza ca infractorii, dupa efectuarea jafului, au pus lacatele la loc pentru a nu starni banuieli. Pai cu sigiliul ce-au facut? De ce nu au pus si sigiliul daca au fost atat de smecheri. Nici ei nu stiu, dar ne informeaza ca au disparut cca 50 de arme. In schimb, data ultimelei verificari a depozitului o pun in gura surselor din politie citate de newsin.ro. Sunt penibili.

Ma duc pe newsin.ro si sunt oripilat: ei sunt de parere canu unul, ci mai multe sigilii au fost rupte. De surse din politie nici pomeneala.

In asteptarea confirmarii stirilor ma duce gandul la legea 298/2008.

8 comentarii:

Anonim spunea...

Cu Dumnezeu inainte ...

Ciprian D. spunea...

...ca si cand "inainte" ar fi fost mai bine!

Anonim spunea...

Davvero post sul blog informativo: ecco il mio amico. Volevo solo commentare e dire mantenere il lavoro di qualità. Ho bookmarked il tuo blog solo ora e torno a leggere di più in futuro il mio amico! Inoltre ben scelto colori, sul tema si accompagna bene con il blog a mio modesto parere:)

Anonim spunea...

Buona giornata DYNAMITE mio amico!

Anonim spunea...

Questo è stato davvero interessante. Ho amato la lettura

Anonim spunea...

Buona spedizione e questo post mi ha aiutato molto nel mio assegnazione college. Gratitudine voi come i tuoi dati..

Anonim spunea...

Questo è stato abbastanza a condizione che vi sono molti là fuori che aspettano solo di destra.

Anonim spunea...

Recentemente ho trovato il vostro blog e hanno letto insieme. Ho pensato di lasciare il mio primo commento. Non so cosa dire se non che mi sono goduto la lettura. bel blog.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur