Kill Zone vs Veet - DEZOLANT!

Aseara am vizionat un documentar, KILL ZONE, despre eforturile depuse de trei companii americane pentru a cucerii cota 875, un deal, in razboiul din Vietnam. Excelent documentar: dupa ce o companie aproape a fost nimicita de atacul aerian al propriei armate, cu considerabile pierderi in randurile soldatilor intr-o scena desprinsa de la portile iadului, americanii au cucerit dealul. Au stat doua zile si apoi l-au parasit...


Din cand in cand, in timpul documentarului, au fost difuzate reclame, conform legislatiei in vigoare, nu mai mult de 12 minute pe ora. Nu stiu cate femei s-au uitat la acel documentar, insa cei de la Discovery ne-au bagat pe gat, celor care faceam audienta, in speta barbatilor, doua reclame total ne-la-locul-lor: una la Veet si una la absorbante (nu stiu care ca n-am avut taria sa ma uit).



Dezolant, pur si simplu dezolant!

12 comentarii:

liviu amza(nadie) spunea...

mai pate ca reclamele astea nu sint chiar la ne-la-locu-lor.poate asa constientzeaza si timpitii sau cretinii ca femeile de liga ei au nevoie de asa ceva.sa arte frumos sa se simta confortabil etc.lucruri pe care le cumperi cu bani nu cu nasturi.deci intrebarea: ce faci cu banii?...........asa cum parintii il intreaba pe copilul lor care-i matur si nu are o pereche ce face cu banii.CIT DE CRETIN POTI SA FI???

rhodos spunea...

bingo! de ce crezi ca un astfel de documentar este inghitit doar de barbati? Eu una recunosc ca nu sunt interesata de razboaie ci mai degraba de seriile cu detectivi criminalisti de pe discovery dar ai pornit cu o idee preconceputa :). parerea mea :)

Anonim spunea...

"pentru a cucerii"???

Ciprian D. spunea...

Ideea era ca nu e de ajuns ca reclamele alea sunt scarboase, dar trebuie sa fie difuzate si in timpul partidelor de fotbal, documentare de razboi, traininguri de pescuit.
Bine mah...luati-va lumea dar lasati-ne un coltisor unde sa putem grohai in voie. lol

Ciprian D. spunea...

Da bah anonimule - pentru a cucerii - ce vrei sunt oligofren, arierat si analfabet.
Bine ca esti tu destept, bah tarane!

Ciprian D. spunea...

De-al dracu nu corectez...nah!

Ciprian D. spunea...

Te oftici?

GOG spunea...

Acuma ce te-a deranjat mai tare si mai tare? Ca americanii s-au casapit intre ei pentru nimic, sau ca filmul a fost asezonat cu reclame pentru produse pe care
la un moment dat orice barbat le va strecura ,cu sau fara jena ,in cosul de la mall?
Sau programele pentru barbati ar trebui sa aiba regim special?Nu ne zgandariti sensibilitatea, X-ulescu tocmai ii trage un crampon in nas lui Y-escu si vreau sa vaaaaaaaaad hemoglobina aluia ! Nea cutare face pescuit, adica ucide de plaisir nu de foame, dar ce artistic se sufoca animalul sub ochii mei si ce mester e ala !
Cum ziceai ..."intr-o lume a barbatilor femeile sunt cu ochii pe noi"?Admite ca exista, cu toate ale lor, ca altfel n-ati fi nici voi pe lume.Filmele de o anumita factura nu mai deranjeaza prea tare,dar puritanismul secolului 16 inca se mai poarta?
Chestie de mentalitate,intreg orientul face o sarbatoare publica din trecerea de la pubertate la feminitate,nu un secret rusinos.
De data asta astept replica...

Ciprian D. spunea...

Noi nu avem sarbatori publice de genul desi ar fi mai bine decat "sa facem traininguri pentru a naste impreuna", sau sa invatam tehnici de respiratie pentru facilitarea nasterii.
OMG...whats next? Sa ne infigem obeuri in...nas sau sa ne epilam pe picioare?

Nici vorba de puritanism cand avem umila pretentie sa fim respectati atunci cand respectam.
Nu vrem o lume a barbatilor ci doar sa ne fie lasata lumea noastra neintinata de capriciile feminine.
N-am dreptate baieti? Sa raspunda cei care mai au...o pereche! lol

Neamtu' spunea...

Din partea mea, reclamele puteau sa fie si la anticonceptionale. La urma urmei nu ma uita la reclame, ci la documentar. Femeile urmaresc si ele povesti de genul asta si se uita si la meciuri, beau bere si ragaie. In interior, dar o fac :) Deci, de ce sa nu fie si reclame pentru femei intr-un documentar despre razboi?

GOG spunea...

Hai ca asta e maaareeee !
"Nu vrem o lume a barbatilor ci doar sa ne fie lasata lumea noastra neintinata de capriciile feminine.''-citat din Gigel
Ba exact contrariul vrei.
DOUA lumi! Monopolul lumii celor cu o pereche+lumea celor fara.
Si noi avem,o pereche mult mai decenta,nici macar nu presupune tipare diferite la croitor.
Cat despre intinarea ozonului cu eticheta "numai prt. M",segmentul de populatie F isi declina responsabilitatea.Bag sama ca aici e mare confuzia intre capricii si necesitate.

Malpraxis spunea...

reclama mama comertului. ce sa-i faci. oricum pro intrece orice limita in materie de reclama si de durata lor.............

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur