Mircea Badea il leagana pe Michiduta...

...ca asa m-a invatat mama.
Una dintre scuzabilele indeletniciri nocturne, impardonabile fara tagada, este sa ma zgaiesc la Antena 3, cu precarede In gura presei. Nu ca mi-ar placea sau displacea Mircea Badea, nu fiindca sunt de acord sau nu cu ce elaboreaza, ci pentru simplu fapt ca...il leagana pe Michiduta.

Inca de mic imi placea sa vad un copil mai scund decat eram eu, un copil mai tantalau decat mine, un copil mai uratel...

Spre bucuria mea am constatat ca nu sunt singurul cu sechele in urma traumatizantei copilarii. A m copilarit intr-o lume a uriasilor. Nimic nu era pe masura mea. Camerele erau mari, patul mare, masa si scaunele erau mari.
Copil mic, fiind odata, aveam obiceiul sa stau la masa atunci cand serveam masa, si deoarece traiam intr-o lume a uriasilor, a se intelege parintilor, obisnuiam sa imi balangan picioarele sub masa. Mama, sarut mana mama, mereu imi atragea atentia ca nu e frumos sa dau din picioare cand mananc, sau in general cand stau la masa.
Pentru a fi mai convingatoare imi spunea ca cei care au atitudini precum aveam eu il leagana pe Michiduta, spurcat sa-i fie numele.
Nu toti avem sansa sa traim intr-o lume normala. Unii, adulti chiar, inca traiesc in lumi ale uriasilor.
E imposibil sa nu constatati ca lui Mircea Badea i se balangane, in direct, ceva sub masa...picioarele. Si-l leagana pe Michiduta, uciga-l toaca!

6 comentarii:

Geocer spunea...

Uite ca nu observasem treaba asta. Diseara ma uit special sa vad daca ai dreptate sau nu ! :))

Ciprian D. spunea...

...doar nu ma apuc acum, la batranete, sa inventez! ;)

Anonim spunea...

te-am trecut la blogroll... astept acelasi lucru si de la tine... ma bucur ca inca te mai interesez!

Unknown spunea...

ar trebui sai spunem si lui ce am observat?

Ciprian D. spunea...

Mie mi-e rusine sa-i spun. Ii spui tu? :D

Ciprian D. spunea...

@Geocer
Ori isi balangane picioarele ori sta infipt intr-un vibrator....si ii place! lol

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur