Foarte-foarte ciudata idee a lui Vis Urat!

...este cea mai geniala idee de la Zoso incoace, caci gigantii blogosferei - mi-am insusit azi apelativul lor - se intrec in idei geniale.

Succint, geniala idee a lui Vis Urat a fost, fiind perisabila nu mai este, sa adune cativa bloggeri seriosi, mai exact cate unul din fiecare judet disponibil sa-si sacrifice o ora din zbuciumata viata de blogger pentru a merge la primarie pentru o stampila.

Nu, stati linistiti, nu, nu acolo... vor pune stampila, lol - perversi/e mici, ci pe-o harta cumparata dintr-o benzinarie de, fireste, genialul Vis Urat. Ideea (geniala) e ca la final harta sa aiba cate-o stampila din fiecare oras resedinta de judet, si atat...ba mint, ideea din capul lui Vis Urat e ca harta sa fie vanduta la licitatie si banii sa fie donati.

N-apoi v-am povestit povestea unui mare fâs deoarece, in principiu, daca te apuci de ceva, dar mai ales daca ii implici si pe altii, ar trebui sa te intrebi mai inainte daca ceea ce vrei sa faci are inceput, cuprins si o finalitate autentica. Cine naiba va isi va dori o harta facuta ferfelita prin toata tara pentru cate o stampila dar mai ales cine naiba va licita pentru ea?

In cazul in care constati ca o parte din cele trei stincks...ori mai stai pe buda si te mai scremi cu riscul de a face hemoroizi ori mananci cacatul singur si astfel nu o sa puta decat gura ta (iar daca o tii inchisa nu va sti nimeni).
Una peste alta, chemarea a gasit cel putin cate un adept in fiecare oras iar in cazul in care au sarit doi sau mai multi fani privilegiatul a fost ales pe spranceana. N-am avut rabdarea dar mare mi-e curiozitatea sa-l stiu pe-al nostru.
Dezolant, dar nu pentru noi, este faptul ca Vis Urat nu si-a gasit adepti chiar in toate judetele; prin urmare conform ratiunii orice fas daca nu pute indeajuns degeaba il tragi toata toata tarasenia intarzie sa inceapa...
Acum am si eu o curiozitate: daca vroia sa faca ceva de efect nu era mai simplu sa faca, insusi Vis Urat, o leaca de research in care sa ocheasca bloggerii ideali pentru aceasta ideea ce mai bine nu-i iesea din cap? Ah...ce naiv sunt!
Sa nu plangem ca s-a terminat, sa ne bucuram ca n-a inceput!

18 comentarii:

Malpraxis spunea...

De ce ai inceput sa te iei de blogeri astia "mari"? Sincer mie nu prea imi place cum scrie niciun bloger d-asta mare, si nu prea inteleg cum au ajuns unii asa mari blogeri. De Vis Urat am citit undeva (nu mai stiu unde si nu stiu daca e real) ca a ajuns "mare" datorita faptul ca inventa posturile. In fine...

Toyin O. spunea...

http://youcanfacetodaybecausehelives.blogspot.com/

Ciprian D. spunea...

Un vechi proverb spune ca buturuga mica rastoarna carul mare; cred ca uneori fiecare dintre noi avem nevoie de o palma peste ceafa pentru a reveni la realitate.

Ciprian D. spunea...

@Toyin

IcanfaketodaybecauseIdontcare :P

Its much longer or not? ;)

Bogdan Anghelina spunea...

Dacă tu te consideri mai bun de ce nu iei tu inițiativă ? Fiindcă nu merită să te complici, nu ? Însă exact comoditatea asta definește populația noastră de rahat.
Omul încearcă SĂ FACĂ ceva și faptul că a reușit să mobilizeze o mână de oameni respectiv să dea șanse tuturor bloggerilor sau mă rog scriitorilor pe un site din reședințele de județ să participe la un proiect e de apreciat.

Până nu fuți tu o gaură în perete indiferent cât de rotundă ți-ar ieși încearcă să te abți de la a critica felul în care alții încearcă să o facă. Tare tind să cred că tu critici omul nu inițiativa :-).

badass spunea...

Ai dreptate. Idee produsa pe buda, doar ca sa se afle in treaba.

Ciprian D. spunea...

@Bogdan Anghelina
Esti simpatic! E drept ca te exprimi extrem de superficial, ma rog fiecare dupa posibilitati; partea neconstructiva in comentariul tau este ca tu chiar ai impresia ca argumentezi, ma rog.

Vis Urat nu a facut asta de dragul omenirii dar e drept ca trebuie sa ai creier sa realizezi asta. Nu-ti cer...stai linistit ;)

Despre modul in care sustin eu comunitatea si ce fac pentru ea gasesti referinte printre randuri.

In fine, ai si tu dreptate: societatea noastra de cacat este efectul cretinoizilor care refuza sa gandeasca singuri si isi aleg "un tip genial, un gigant" (de fapt un tantalau) care sa le spuna ce sa faca...

Dreptul de exprimare este un drept dobandit prietene si este liber motiv pentru care nu ti-am moderat comentariul extrem de impertinent.

Ma intreb insa de ce genialul VisUrat mi-a sters comentariile pertinente... (din genialitate?)

brylu spunea...

It`s me :D. Da, harta blogosferei nu se compara cu descoperirea penicilinei. E o idee din randul doi, poate randul trei al ideilor bune. Dar ce te costa sa pui o stampila pe ea si sa o trimiti mai departe. Sebi e prietenul meu si daca pot sa il ajut, chiar si pentru ceva ce pare o prostie, il ajut. Nu mi se pare asa mare lucru

Ciprian D. spunea...

Daca ar recunoaste asta si VisUrat mi-as scoate palaria... :-) insa pe blogul sau, ostentativ, percep contrariul.

Toata saptamana a lalait-o astfel: ce tip meserias si genial sunt eu ca fac ceva pentru toti si voi, amaratilor, nu sunteti in stare sa va gasiti un reprezentant macar in fiecare oras.
De ce naiba nu a cautat el ca sa avem ce efort sa apreciem diminuand astfel mirosul fasului

Bogdan Anghelina spunea...

Prin simplul fapt că mă ataci cu astfel de replici îți dai peste nas.
Nu sunt un fan VisUrât însă apreciez inițiativa. Cel puțin până la momentul contrar.
Ce faci tu pentru comunitate ? Nu știu, eu nu am fost atins de nici o "undă" creată de tine.
Iar dacă nu ai fi acceptat comentariul aș fi considerat că ești destul de prost în cât nu ai fi meritat să reformulez acel comentariu. Am spus ce aveam de spus în liberă exprimare, dacă-ți place bine dacă nu... tot bine.

Ciprian D. spunea...

Este interesant doar ca spui referitor la faptul ca cei care nu accepta orice comentariu...sunt prosti.

Esti tinerel dar cu veleitati blogosferice altfel nu imi explic de ce ai considerat ca te-am atacat. Am fost doar politicos cu tine. Nu l-am atacat nici macar pe Vis Urat. Ca sa ai idee ce este un atac iti recomand sa iti insusesti tomurile lui von Clausewitz sau Machiavelli ori Sun Tzu ori lol, desi cred ca e accesibil pentru tine doar ultimul.

Atentie, a face ceva pentru comunitate nu inseamna a trage basini, asadar nu sta cu nasul pe blogul asta in speranta ca am tras sau voi trage vreuna.

Ciprian D. spunea...

Nu te stresa sa imi raspunzi, nici macar in virtutea exprimarii libere; e total neconstructiv. Comenteaza la Vis Urat, el sigur apreciaza.

Te inteleg totusi, esti in etapa de negare, si te compatimesc!

Bogdan Anghelina spunea...

În primul rând nu mă refeream la "toți" cei ce nu acceptă comentarii ci era un caz particular.

Încerci să mă pui într-o lumină proastă prin vârsta pe care o am. Te întrebi cum de am tupeul să comentez aici la un subiect atât de necunoscut mie, nu ?
Așa tinerel în ciuda vârstei am citit și eu ceva articole și știu să fac diferența dintre o bășină și un lucru din inimă. Omul nu a băgat nici un șfranț în buzunar, nu a obligat pe nimeni să-i facă un serviciu ci doar a mobilizat o mână de oameni. De ce nu accepți tu asta e fiindcă ai ceva personal cu el, cu modul în care scrie sau eu știu ce alte dispute...

Nu mă stresez deloc, nu-ți răspund din obligație ci fiindcă mi-aș dori să lămurim situația și poți sta liniștit că n-am să caut acele bășini pe care spui că nu le tragi, aici pe site-ul tău.

Părerea mea e că ești prea plin de tine încât să observi adevărul din situație. Tu încerci doar să mă lămurești pe mine pentru a nu cădea tu într-o lumină proastă. Însă să accepți că ai greșit e o calitate. Eu comentez rar pe bloguri și o fac doar atunci când simt nevoia să o fac nu pentru omul care a scris, pentru personalități sau vedete ci ca și răspuns la mesajul transmis de text, dacă are unul.

Te salut.

Ciprian D. spunea...

Mai citeste inca o data postarea mea, cu atentie, si incearca sa o si intelegi de data asta.
Nu am afirmat ca, VisUrat, baga sfanti in buzunar sau ca obliga pe cineva; am explicat argumentat ca feciorul asta a tras un fas, o besina - sa intelegi si tu, si ca nu si-a gasit cate un mirositor in fiecare judet. Daca nici acum nu-i limpede...iti desenez ;)

Chiar nu-mi pasa parerea ta, in general, ca-s satul de minciunile mele, asadar n-am nici o curiozitate...


Partea cu firea-mi increzuta mai bine o luai cu copy/paste din descrierea pe care mi-am facut-o singur si indubitabil suna mai bine.

Trebuie sa fiu din nou de acord cu tine: a recunoaste cand gresesti e o virtute! De ce nu ii spui asta in toate comentariile doar lui Vis Urat cu care n-am nimic personal, nu il cunosc si nu m-a platit sa scriu despre el.
Asadar e lesne de inteles ca nu-mi sta-n fire sa denigrez vreun bloggeras ori vreun gigant (lol). Singurul pe care l-as lasa sa-mi faca sex oral, adica sa ma suga, e presedintele tarii. Asta e alta poveste; jos basescu!

In fine, nu incerc sa lamuresc pe nimeni ci sunt liber sa ma exprim dupa pricepere, intr-o maniera originala, caracteristica, pe blogul meu.

Bogdan Anghelina spunea...

Înțeleg, scrii după propriile reguli și n-am nimic cu asta. Problema sunt eu (hăiț!), mai apare câte unu din acesta care-ți dă peste deget iar tu rămâi cu limba-n păpuc că, chiar și ție ți se-nvinețește. La fel dacă nu înțelegi ce spun mă voi obosi și îți voi face o schemă :).

Ciprian D. spunea...

Bogdanele, am certitudinea ca nu te vei supara, ba chiar vei considera ca tin cu tine cand iti spun cu toata sinceritatea ca esti mai prost decat prevede legea, precum sunt unele blonde proaste cu spume si cu valuri.

Ti-am si desenat omule si tot degeaba...

Bogdan Anghelina spunea...

Până la urmă ești un alt nimeni umil care se coboară la astfel de injurii. Te doare adevărul sau care-i baiu' ?

Ciprian D. spunea...

Ai dreptate, esti genial si sunt invidios pe tine. Esti idealul meu in viata. Cata dreptate ai!

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur