Cum te poti juca in mod creativ? In Sibiu.


Joaca trebuie sa ramana viata voastra. Munca trebuie sa fie doar un alt mijloc de a va juca. Nu va transformati viata intr-o rutina de munca, pentru ca scopul vietii este joaca!
Din acest considerent au fost create pentru voi, cu mare pasiune si daruire, atelierele handmade ”Magic Hands Studio”. 

Deoarece nu a existat in Sibiu, patru tineri cu initiativa au creat, pentru sibieni, Magic Hands Studio, sub forma unor ateliere de creatie care sa se adreseze tuturor pasionatilor de handmade, care vor sa-si dezvolte abilitatile artistice dar mai ales sa-si petreaca o dupa-amiaza de sambata intr-un mod inedit. 

"Libertatea absoluta de gandire si manifestarea artistica reprezinta esenta de la care pornim toate temele acestor ateliere."

Vor da frau liber imaginatiei, vor combina culori, vor crea lucruri care vor umple viata de culoare si buna dispozitie. Pasiunea pentru lucrurile simple si frumoase, pentru joc si poveste vor fi ingredientele de baza, cu ajutorul carora, impreuna cu voi, vor da nastere numeroaselor proiecte pe care le-au pregatit deja pentru toti pasionatii de frumos. 

4 perechi de maini pricepute va invita, cu mare drag, la primul atelier de creatie, daca vreti sa va destindeti si sa evadatii pentru 3 ore pe saptamana din stressul cotidian.

"Activitatile relaxante, care vor avea loc in Croquis Art Caffee, au menirea sa ne aduca starea de bine si buna dispozitie, fiind concepute ca un loc special, cu ajutorul caruia sa uitam de tipare, norme si reguli.
Creativitatea este extinderea naturala a entuziasmului nostru. Cu totii avem "un strop" de artist in noi, trebuie doar sa il descoperim si cultivam.
Inspiratia nu vine, inspiratia e in noi!". 

Informatii suplimentare despre atelierele handmade ”Magic Hands Studio” puteti obtine chiar in  Croquis Art Caffee, Piata Mica, nr. 24, iar pentru inscrieri va puteti exprima dorinta prin email: atelierulmagic@gmail.com, telefon: 0745 04 7070; 0751 76 7978 sau Facebook: Magic Hands Studio

0 comentarii:

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur