Psihologic: Righteous Kill - Crime justificate

Righteous Kill – Crime justificate este un film cu doi titani ai cinematografiei: Robert de Niro si Al Pacino. Atat! Vinovat pentru asta este regizorul Jon Avnet, responsabil si pentru „88 Minutes” „Inspector Gadget” „When a Man Loves a Woman” „The Three Musketeers” si alte cateva zeci de esecuri. La unson ii este recomandat acestui regizor, producator si scenarist sa stea departe de lumea cinematografica.

Righteous Kill s-a bucurat de un buget frumusel datorita distributiei careia nu i se poate reprosa nimic; tot datorita lui de Niro si Pacino filmul a primit un sase din zece si ramane in atentia cinefililor. Pentru cei care rateaza detaliile de la inceput, filmul devine pe parcurs insipid, plictisitor si - in urma finalului - poate chiar sa placa , insa in fata devoratorilor de film carora nu le scapa nici un detaliu, n-are nicio sansa.
Cu alte cuvinte este un film imprevizibil pentru unii, extrem de previzibil pentru altii.
Fara indoiala ca din pricina lui de Niro si Pacino merita vazut pana la capat. Atat!

3 comentarii:

Ada Angharad spunea...

"Inspector Gadget" e facut dupa benzi desenate. Iar "When a Man.." cu Meg Ryan betiva si nea Frumosu' sot iubitor e film de mers cu gagica, sensibilizat hertul si inghesuit prin ultimul rand la cinema...Oricum nu pierzi nimic.

zafox spunea...

ce poate sa faca o distributie dintr-un film... am fost dezamagita. am avut asteptari foarte mari pentru filmul asta, dar n-a fost sa fie

Ciprian D. spunea...

Sunt sigur dreamwind, nici nu m-am obosit caci sucks!

@zafox
se pare ca devine obisnuinta a se lua una sau doua bucati de super-actori pentru a salva o porca-productie. Asa a fost anul trecut, sa vedem ce va fi anul acesta.

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur