Ziua Tineretului - De 2 X MAI tanar!

Sub sloganul " De 2 ori MAI tanar ", astazi, cea de-a V-a editie a Zilei Tineretului, propune tuturor tinerilor sibieni sa interactioneze, sa socializeze si sa se distreze prin miscare.

Ziua Națională a Tineretului este un eveniment organizat de către Direcția Județeană pentru Tineret Sibiu, Direcția pentru Sport a Județului Sibiu și Asociația Dram Center 07.
La ora 11 se va da startul unei curse biciclistice la finalul careia tinerii ciclisti vor avea posibilitatea de a castiga una dintre cele trei biciclete oferite prin tragere la sorti.

Nu vor lipsi din programul acestei zile spectacolele de teatru, de animatie, concertele in aer liber, toate sub patronajul bunei dispozitii.
Tot astazi, tinerii - ce nu depasesc varsta de 35 de ani - pot vizita gratuit Muzeul Brukenthal.

8 comentarii:

Geocer spunea...

Merge si Gigelitatea voastra cu bicicleta?

Ciprian D. spunea...

Eu folosesc bicicleta zilnic, cand nu folosesc masina, smile!
Astazi am avut intentia dar daca as fi participat la cursa biciclistica cu siguranta as fi castigat inca o bicicleta si...ce sa facem cu trei? Asadar am lasat locul celor mai TINERI!
Dar vom participa la celelalte activitati si bineinteles vom vizita muzeul ca suntem mari zgarciti, pardon, amatori de gratuitati. smile

Malpraxis spunea...

inca o sarbatoare care a inceput sa-mi displaca. 1 mai, e devenit ceva prost inteles la fel ca si alte sarbatori ale romanilor. de 1 mai am stat degeaba acasa si n-am facut nimic. care e faza cu "ziua tineretului"? de ce tanarul trebuie sa aiba o zi a lui? nu ajung cele 365 de zile ale anului? chiar ii trebuie una a lui? cand esti tanar toate zilele sunt ale tale parerea mea

Essences spunea...

Tare! tocmai ce ma gandeam sa-mi cumpar o bicicleta :))

KinR spunea...

Gigea sărbătoare.
E bine că s-au oprit la 35 de ani (adică 20+15).
La 15 ani pionierii erau făcuţi UTC-işti şi dacă la început, cine nu era făcut membru PCR până la 26 de ani, după 26 putaâd să mai facă politică numai în (pseudo)sindicat, mai târziu, de foame (de dragul cotizaţiei), cum îi e acuma lui Boc, au prelungit tinereţea, în mod oficial şi artificial, pân' la 30.

Azi, mutanţi, cu foamea comunistă-n genă, frăţiorii - fii FSN-lei gestante cu defunctul PCR - ne-mping pensionarea-n moarte şi tinereţea (2X) în senectute.

...iar noi, botiştii de când lumea, mai punem, încă, botu'.

Anonim spunea...

din cauza vremii, dl Mokinpot & prietenii sai s-au reprogramat pentru astazi, ora 21.30, in Piata de langa teatrul R. Stanca

dielda dana DINU spunea...

Blog fain, om fain...
Esti poftit in BLOGROLL. Smile!

Ciprian D. spunea...

Sunt onorat! Multumesc, primesc, si te asigur ca sentimentu-i reciproc. :)

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur