Elena Basescu va face puscarie?

Eba, in sfarsitul razboi pentru europarlamentare, a implicat haina militara in actiuni politice, intr-un miting electoral, la Cluj.
Elena Basescu a defilat cu manecile hainei militaresti suflecate, cu vestonul militar innodat sic, dezgolindu-si buricul, cu pantaloni si bocanci identici cu cei in care militarii romani au jurat sa-si verse sangele pentru patrie.

Conform art. 241 din Codul Penal „purtarea, fara drept, de uniforme, grade sau insigne militare, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.”, insa Elena Basescu, ca intr-o sceneta a absurdului, astazi este europarlamentar.

Purtatorul de cuvant al M.Ap.N. A declarat ca „uniforma arata la fel cu cea purtata de militarii romani in teatrele de operatiuni din Irak si Afganistan. Ecusoanele de pe piept, cele cu RO. ARMY sunt ale Armatei Romane. Portul militar este legal doar pentru militarii activi sau pentru cei trecuti in rezerva, dar atunci numai cu specificatia expresa a ministrului dar si aceasta numai pentru anumite activitati ”. Pe de alta parte, intr-o declaratie telefonica, data in direct la postul Antena3, acelasi purtator de cuvant al M.Ap.N. a declarat ca „gestul Ebei nu reprezinta o infractiune”.

Este firesc, deoarece in fruntea Ministerului Apararii este un „membru” al pedeleului.
Cat timp mai este in fruntea M.Ap.N.-ului acelasi „membru”, de ce naiba nu imbracam in uniforme militare toti pedelistii, toti nebunii, toti tampitii si toti cretinoizii?

Justitia e prea oarba pentru a vedea bataia de joc a fiicei presedintelui, iar romanii cei mai redusi au condamnat-o la 5 ani in surghiunul Bruxelului.
Noi, ceilalti, ne meritam soarta!

15 comentarii:

Neamtu' spunea...

EBA este purtatoare ilegala de creier. Sau ar trebui condamnata pentru ca ARE creier dar il lasa sa piara incet... incet... Faza cu uniforma e o gaselnita, stiu zeci de tineri care poarta echipamente militare - e drept, fara insigne sau insemne oficiale. E cool sa porti asa ceva. Dar EBA ar trebui condamnata pentru alte chestii inaintea asteia. Cum sunt cele de mai sus...

Berenyi Andrei-Gabriel spunea...

Deci ma face sa rad ... :)) Puscarie auzi :)) Apoi uita-te si tu prin oras cati cocalari pescari parta la fel, ca put a bere si peste nu e penal ?

dielda dana DINU spunea...

Fain articol. :D

Mihaela Petrescu spunea...

S-a facut cindva dreptate?
Sigur ca ne-o meritam!

Ciprian D. spunea...

Am putea refuza sa mai traim bine.
Poate ar fi bine sa...fim. Atat!

Şcoala Gimnazială ,,Carmen Sylva" spunea...

Mi-e teama ca ,,vom trai bine" inca un mandat din cauza romanilor cei mai redusi. Vorba aceea: ,,prosti, dar multi" si daca merg cu totii la vot ...

Mihai Zamfiroiu spunea...

avand in vedere ca nu am fost la vot , sincer imi merit soarta!
dar crezi ca daca mergeam nu tot asa se intampla ?

una peste alta avem cei mai tari 3 europarlamentari : o pitipoanca , un nebun si un cioban ... :) :) :)

tara lu' Papura Voda !!!

GOG spunea...

Dar daca Eba s-a inregimentat si nu a dat publicitatii?Ca unde, cum , de ce si cu ce grad...despre asta sper ca vom mai rade/plange pe aici.

Anonim spunea...

Era una care a omorat o basarabeanca pe trecerea de pietoni si nici o zi nu a vazut puscaria. Inca. Chiar ne poticnim in ce face tuta asta in fiecare zi?
Ca EBA a purtat o uniforma ca care va sa zica ca era cu asia pe asia si nu era voie...KAKA! Uniforma a purtat-o deoarece asa i s-a spus, deci ala care i-a spus sa o poarte pentru poza ala o sa plateasca amenda. Asa e numai amenda ca la puscarie intra doar cei care au purtat uniforma fara drept si s-au folosit de uniforma in interes personal sau operatiuni de steag fals.

Asta e cu EBA, o inculta careia i se acorda prea multa atentie.

Mihaela Petrescu spunea...

@cipslim: tocmai aici e problema!

Mihaela Petrescu spunea...

@cipslim: tocmai aici e problema!

Ciprian D. spunea...

@mihaizzz
Nu cred, sunt sigur ca daca am vota, toti cei care avem drept de vot, ar fi altfel. Ar fi mai bine.

@greendorfyn
Un ochi rade, un ochi plange iar sufletul jeleste. Constiinta doarme...
Daca somnul ratiunii naste monstrii, somnul constiintei cultiva ascensiunea lor la putere.

@cipslim
Nu e vorba de atentie ci de atitudine. E adevarat ar trebui sa luam atitudine la unison...insa perceptia este undeva la nivelul atentiei...

@Mihaela Petrescu
Nu este vorba de o problema anume ci de ecuatii. Oricine stie regula de trei simpla detine solutia.

Anonim spunea...

Eu m-am saturat sa-l injur pe Rosca de la Ziua, Daca maine Geoana il impusca in cap pe Crin Antonescu si Miron Cozma este prins facand sex cu Boc, Rosca o sa ne explice cat de prost e Basescu pentru ca la nu stiu ce ora a iesit de la buda cu prohapul deschis si ca ar trebui a-si dea demisia.
Adica ce se intampla, in loc sa se dea atentie lucrurilor importante, ne batem capul cu tot felu de prosti si prostii.
Asta se cheama praf in ochi fratilor, nimic altceva.

Hai sa analizam alta situatie, diversiunea cu Becali, cui bono?

Ciprian D. spunea...

Fumigene basesciene...

Mihaela Petrescu spunea...

Daca trecem la ecuatii, sint pierduta! Imi lipseste partea creierului care se ocupa cu matematica...

Copyright © C i t a d e l a. . .S i b i a n ă - Blogger Theme by BloggerThemes & newwpthemes - Sponsored by Internet Entrepreneur